Se spune că realitatea pe care îți dorești să o trăiești există deja în mintea ta. Atragi apoi ceea ce gândești cel mai des. Legea Atracției în cuplu funcționează.

Dacă te covârșesc gândurile negative, e posibil să ajungi să trăiești întâmplările de care te temi. În schimb, dacă te aștepți la schimbări pozitive, lucrurile bune vor veni și în viața ta. Totuși, nu ar trebui să fie o așteptare pasivă și să crezi că poți obține tot ce vrei doar gândind. Ai nevoie și de acțiuni care să te aducă în punctul în care îți dorești să fii.

Legea Atracției în cuplu. Gândire și acțiune

”Legea Atracției în cuplu se referă nu doar la a gândi pozitiv, la a te deschide și a lăsa Universul să lucreze pentru îndeplinirea dorințelor tale. Pentru a găsi dragostea este util să faci în completarea gândirii pozitive și absolut toate eforturile posibile pentru a conlucra cu Natura în găsirea perechii potrivite. O forță externă poate inexplicabilă la prima vedere te poate ajuta, însă doar în condițiile în care faci acțiuni clare și continue, înveți ce a mers bine și ce nu în trecut. E nevoie să continui să faci aceste eforturi până sunt încununate de succes”, observă psihoterapeutul Tedy Creștin.

Citește și: 5 întrebări despre terapia de cuplu

Concetrează-te pe tine însăți

Pentru ca persoana visată să apară, Legea Atracției în cuplu spune că ar trebui să te concentrezi pe tine însăți. Ești femeia care îți dorești să fii? Crezi că poți fi iubită pentru ceea ce ești? Te bucuri de viața ta, așa cum e? Ar fi bine să-ți dai seama care sunt punctele tale forte, să înveți să te iubești pe tine însăți. Astfel, vei emana încredere și vei fi irezistibilă.

Concentrează-te pe ceea ce merge bine și lasă gândurile negative la o parte. Ține minte că ai calități importante și ele te fac o persoană dezirabilă. Legea atracției va aduce la tine partenerul potrivit. Cel mai înspăimântător lucru în dragoste este să te deschizi celuilalt și să fii în situația în care poți fi rănită. Dacă gândești așa, vei pune ziduri nevăzute în jurul tău. Dacă, în schimb, îți asumi riscul, va apărea și dragostea.

Citește și: Ascultarea muzicii în cuplu aduce beneficii relației

Legea Atracției în cuplu. Distrează-te pentru a atrage partenerul

Oamenii sunt atrași de persoanele zâmbitoare care râd adesea. Atunci când te bucuri de viață, îi atragi ca un magnet pe ceilalți. În plus, concentrează-te pe ceea ce merge bine, pe ceea ce funcționează și din ce în ce mai multe lucruri vor începe să fie mai bune, inclusiv relația ta, dacă ai una. Gândurile negative atrag evenimente nefericite, pe când cele pozitive aduc tot ce e mai bun.

Fii mulțumită cu ce ai deocamdată și nu te mai gândi la ce nu ai. Atunci când ai o atitudine bună, lucrurile bune vor veni spre tine. Atunci când ești critică sau te plângi mereu de ce nu ai, starea de fapt se va înrăutăți.

Citește și: Cum refaci relația după o criză în cuplu

Respectă libertatea celuilalt

Unul dintre cele mai grele principii ale Legii Atracției în cuplu este să fii gata să-i dai celuilalt libertatea. Dacă el nu-și dorește să fie cu tine sau nu vrea să se schimbe după voia ta, ar trebui să accepți asta. În mod ciudat, tocmai atunci persoana ar putea dori să fie cu tine sau să-și modifice în bine anumite comportamente. ”În relația actuală, dacă îți schimbi gândurile, energiile mesajele nonverbale negative și le înlocuiești cu altele optimiste și pozitive este un mare pas înainte, însă este util ca să fie dublate de eforturi susținute de a face schimbări”, observă psihoterapeutul.

Citește și: Împărțirea treburilor casnice în cuplu, motiv de conflict

Îmbunătățești relația cu ajutorul Legii Atracției în cuplu

Legea Atracției în cuplu este simplă: ”Modificarea făcută în comportamentul tău duce la schimbarea în bine a soțului, prin puterea exemplului. Dacă tu îi ceri lui să se schimbe dar tu nu te schimbi deloc, mesajul nu este încurajator și nici nu va duce la rezultate. Este util să te întrebi ce poți face altfel pentru a schimba în bine relația, fără să aștepți nimic de la partener.

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395Ce anume crezi că ar ajuta relația? În momentul în care tu ai o altă perspectivă, este posibil ca, în timp, să vezi și la el o deschidere pentru discuții, cooperare. El își va da seama ca te străduiești necondiționat și nu îi ceri nimic în schimb, că nu dorești un troc, ci vrei sincer ca relația să se îmbunătățească. Dacă el este cu adevărat interesat, va coopera și va dori și el să evolueze și să se poarte mai frumos,” spune psihoterapeutul Tedy Creștin.

Sursa foto: 123rf.com