Dacă ai încercat feliatorul pentru ouă, te-ai convins deja cât de repede poți tăia ouăle fierte tari să le pui la o salată cu brânză și legume. Dar cu acest feliator, mai poți tăia și alte legume sau fructe, cu pulpa tare, să pregătești mai repede salate și pizza.

 

 

Căpșunele se taie rapid cu feliatorul pentru ouă

Vrei să decorezi o prăjitură de ciocolată sau să pregătești foarte repede o salată de fructe pentru musafiri? Nu mai pierde timpul să tai căpșunele feliuță cu feliuță. Folosește feliatorul pentru ouă și în câteva secunde obții felii egale și decorative.

Și kiwi se taie ușor cu feliatorul

Curăță de coajă kiwi și împarte-l în două, dacă este prea mare pentru feliatorul de ouă. Apoi apasă lamele și obții felii de kiwi numai bune pentru decorul unui tort.

Ciupercile se taie simetric

Ciupercile albe au pulpa suficient de tare pentru a fi tăiate la feliator. După ce le cureți și le îndepărtezi codițele, le poți tăia rapid cu feliatorul pentru a le pune pe blatul de pizza sau într-o salată cu paste delicioase.

Ce mai poți tăia rapid cu feliatorul pentru ouă

Măslinele, brânza și untul tare se taie foarte repede la feliator.

Morcovii fierți, precum și cartofii fierți din care vrei să faci o salată.

Până și crenvurștii pot fi tăiați la feliator, fierți sau nu, pentru a-i folosi la pizza sau la o tartă cu legume și carne.

foto: 123rf.com

video: Libertatea pentru femei