În scurt timp, programul Kidpreneurs a ajuns să fie bestseller în America, și a apărut în numeroase publicații precum Time for Kids, About.com, CNN etc. De asemenea, peste 200,000 de copii din întreaga lume au beneficiat deja de acest program. Mulți dintre ei au ajuns chiar să aibă afaceri de succes. Acum, programul Kidprenor este disponibil pentru copiii din România.

”Obiectivul nostru prin acest proiect este să oferim șansa generațiilor tinere care vin puternic din spate să înțeleagă și interacționeze cu lumea antreprenoriatului și a conceptelor ce stau la baza acestuia, într-un mod distractiv și totodată practic și educativ”, spune Bogdan Cotiso Nistorica, inițiatorul proiectului.

Ce este Kidprenor

Programul Kidprenor le pune copiilor la dispoziție o carte și un caiet de lucru în format digital, pline de exerciții practice, desene, povești ale altor copii care au trecut prin experiența Kidprenor și teste interactive, structurate pe o platformă de tip e-learning, astfel încât copilul să aibă parte de un mediu sigur și distractiv. Se adresează copiilor între 6 și 12 ani.

Citește și: Cum să crești un copil care să aibă succes în viață

De ce este nevoie de un program de antreprenoriat pentru copii

Statisticile arată că numai una din cinci afaceri reușește să aibă succes, iar
asta se întâmplă pentru că antreprenorii nu sunt pregătiți și comit greșeli
din care nu doar că nu învață nimic, dar care îi fac să renunțe la ideea de a
avea un business.

50% din business-uri eșuează în primul an, iar 80% dintre ele nu supraviețuiesc primelor 18 luni.

“Considerăm că în România nu se pune accentul în școli pe educația antreprenorială și financiară, iar părinții poate că nu dispun de resursele necesare să îi învețe ei pe copii. Așa că ne dorim să venim cu acest proiect în întâmpinarea oricărui părinte care își dorește să îi ofere copilului său posibilitățile pe care el poate că nu le-a avut în copilărie,”, spune Bogdan Cotiso Nistorica.

Citește și: Femeia antreprenor – Cum să îți asiguri succesul în business

Sursa foto: 123rf.com