Fă o schimbare radicală în living

Îți dorești ceva nou și modern în camera de zi, dar să fie și funcțional? Ai putea opta pentru o masă de cafea cu taburete asortate, cu un design atractiv și suficient de mare, dacă primești mai mulți oaspeți.

set-masa-cafea-6-tabureti

Sau ai putea achiziționa o masă pliantă practică și stabilă, la care poți invita toată familia de Crăciun. Și dacă tot investești într-o masa nouă, ți-ar prinde bine și un set nou de farfurii, precum și accesorii pentru servire, elegante și practice în același timp.

0016657_set-servire-aperitive-kitchen-craft

Alege și un covor nou, fie cu model clasic, fie cu un model modern, cu linii și forme geometrice, care să aducă o notă proaspătă de culoare în camera în care îți petreci cel mai mult  timp.

HONGKONGHK4806GREENBROWN_3_3_1

Dormitorul, o atmosferă mai caldă

Creează în dormitor o atmosferă mai primitoare și mai caldă cu o lenjerie nouă de calitate. Asortează culorile în funcție de covorul și de perdelele pe care le ai deja și caută un set la modă, din bumbac de calitate superioară.

lenjerie-de-pat-percale-luxury-2-persoane-wb-daisies-100_1

Nu uita și de lumini, fie că alegi un lampadar cu lumină reglabilă, fie că alegi o nouă lustră care să îmbine plăcut noile elemente decorative cu mobilierul pe care îl ai deja.

lustra 1

Prețul unui lampadar cu picior lung și cu un singur bec pornește de la 300 – 400 de lei, în timp ce prețul unei lustre noi pornșete de la 100 – 150 de lei. Pentru serile romantice, alege un set de lumânări cu suport elegant și câteva bețișoare parfumate.

credit foto: 123rf.com