Siguranta, confortul (si al lui bebe si al parintilor), pozitia corpului – toate acestea sunt aspecte ce sunt influentate de calitatea unui patut pentru bebe. Si toate sunt foarte, foarte importante.

Asadar, cum alegi cel mai bun pătuț pentru bebe? Care sunt criteriile pe care parintii ar trebui sa le aiba in vedere?

Viitorii parinti trebuie sa stie ca exista foarte multe modele de patuturi pentru bebelusi, nu doar in Romania. E important ca ei sa aleaga in functie de obiceiurile familiei. Calatoriti mult?

Atunci un patut pentru bebe pliabil e perfect, pentru a fi luat in calatorii. Nu calatoriti? Atunci un patut pentru bebe din lemn este ideal. Vreti ca achizitia sa fie buna si peste ani? Atunci un patut pentru bebe transformabil va va satisface dorintele si peste ani.
Important e ca fiecare familie sa stie exact ce isi doreste. Mai departe, sunt si alte lucruri de luat in considerare.

Calitatea materialelor reprezinta un aspect foarte important, asta pentru ca un patut pentru bebe trebuie sa fie realizat din materiale de cea mai buna calitate, rezistente, deloc toxice sau daunatoare pentru micut.

Odata realizat confortul, urmeaza siguranta. Distanta dintre zabrele nu trebuie sa fie mai mare de 3 – 4 centimetri, pentru ca exista riscul ca micutul sa isi prinda piciorusul sau manuta intre ele. Specialistii recomanda ca parintii sa achizitioneze un patut pentru bebe cu saltea reglabila pe inaltime. Bebe creste si se va aventura in afara patutului, lucru nedorit de nimeni. Nici chiar de el.
Pentru confortul parintilor, aceiasi specialisti recomanda sa achizitionati un patut pentru bebe cu diverse spatii de depozitare. Va fi comod sa aveti la indemana scutecele, pudra, servetelele umede, chiar si hainutele.

Si accesoriile sunt foarte importante pentru un patut pentru bebe. Mami si tati trebuie sa se asigure ca celui mic nu ii lipsesc lucruri precum: plasa pentru tantari, masuta de infasat, jucarii atasate, modul de sunete si de lumini. Sunt lucruri foarte utile pentru bebe si practice pentru parinti.

La Noriel puteti descoperi o multime de patuturi pentru bebelusi, la preturi accesibile, interesante. Pentru ca universul lui bebe trebuie sa fie perfect. Iar la comenzi de minimum 150 RON, transportul este gratuit oriunde in tara.