Silueta cu numărul 1

Dacă tu crezi că te poți confunda cu silueta numărul 1, alegerea ta arată că ești o persoană calmă și echilibrată. Nu îți este teamă de obstacole și de încercări, de noutăți și de provocări. Ești pregătită să te ocupi de orice problemă cu capul sus și cu un zâmbet optimist pe buze. Ești încrezătoare în destinul tău și ai curajul să te implici în activități și planuri noi, fără să stai prea mult pe gânduri.

Silueta cu numărul 2

Dacă tu te recunoști în cea de a doua siluetă din imaginea de mai sus, înseamnă că ești o femeie puternică și cu o stimă de sine solidă. Ești inteligentă, ești iute și nu te poate păcăli oricine. Ții foarte mult la tine și la imaginea ta și judeci mai degrabă cu mintea, decât cu inima. Tu știi că ești foarte capabilă și că poți realiza multe în viață, de aceea nu îți este teamă de dificultățile care apar în drum.

Silueta numărul 3

Dacă simți că ți se potrivește silueta cu numărul 3, se pare că ești o persoană independentă, ai un spirit curios și liber, dar ești destul de fragilă. Ești capabilă de sacrificii, poți fi persistentă și muncitoare, dar nu întotdeauna ajungi unde ți-ai propus, dacă drumul este prea greu și nu te sprijină nimeni. Pe de altă parte, ești destul de încăpățânată și nu te lași influențată de nimeni.

Silueta cu numărul  4

În cazul în care cea de a patra siluetă ți se pare cea mai reprezentativă pentru tine, se pare că ești o persoană sociabilă, care ține foarte mult la prietenii ei și care dezvoltă ușor relații sociale. Poate că uneori ești mai superficială și mai naivă, dar ești o persoană foarte plăcută, care știe să întrețină o conversație și să capteze interesul celorlalți. De multe ori, faci eforturi să rămâi optimistă și să gândești pozitiv, orice ar fi!

Silueta cu numărul 5

Dacă ai ales ultima siluetă și consideri că te poți confunda cu ea, alegerea ta arată că ești o persoană destul de rezervată și timidă. Te apropii greu de oameni, în timp, având întotdeauna răbdare să îi cunoști bine înainte. Îți place să planifici totul în avans, pentru a te feri de surprize neplăcute, și nu ești deloc o persoană care acționează pe baza instinctelor de moment. Nu ești spontană, în schimb ești generoasă și empatică, ceea ce te face îndrăgită de ceilalți.