Urmărește clipul nostru și descoperă cum să folosești șosetele să îți faci o pernuță pentru bolduri sau să le transformi în mănuși moi, fără degete pe care le poți folosi să accesezi telefonul sau să conduci mașina, când volanul este rece ca gheața.

Cum să folosești șosetele la curățenie

Nu arunca șosetele flaușate deteriorate. Sunt excelente la curățenie, să lustruiești geamurile. Dacă s-a stricat buretele spălătorului de geamuri, îmbracă-l într-o șosetă flaușată și șterge geamurile. Chiar face treabă mai bună decât buretele inițial.

După ce ai spălat bine geamurile, folosește altă șosetă pufoasă și uscată să le lustruiești. Și tot cu o șosetă moale, care absoarbe ușor praful și umezeala, poți curăța rapid marginile geamurilor, tocurile ușilor, draperiile, lustra și alte obiecte cu muchii mai greu de curățat.

Protejează obiectele fragile cu șosete

Când te muți și împachetezi totul, de la cel mai mic pahar, la ultima sticlă de parfum, folosește șosete pentru obiectele fragile pe care le pui în cutii. De asemenea, poți ambala obiectele delicate în șosete și când le pui în bagaje care vor ajunge în cala avionului.

imagine: Libertatea pentru femei