CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Pentru a afla forma potrivită pentru unghiile tale, este nevoie să-ți privești bine mâinile. Analizează-ți forma degetelor, trebuie să identifici alături de noi forma perfectă care iți va flata unghiile, apoi împinge ușor cuticulele cu ajutorul unui bețișor, astfel încât să vezi mai bine forma cuticulelor.

Forma rotundă

Forma potrivită pentru unghiile scurte este rotundă. Cea mai corectă formă pentru acestea sunt unghiile rotunde pentru că alungesc degetele, făcându-le să pară mai subțiri. Când le pilești, încearcă să urmezi forma naturală a degetului.

Forma potrivită pentru unghiile tale: ovală

Când ai unghii lungi și late, forma ovală cea mai bună alegere. Alungește unghia și dă un aspect mai plăcut. Este similar cu forma migdalei, dar puțin mai bont. Pilește marginile unghiei și încearcă să curbezi puțin pila spre centru ca să creezi forma ovală.

Unghiile în forma de migdală

Forma potrivită de unghii pentru degetele subțiri este în forma de migdală. Alegerea potrivită în acest caz sunt unghiile mai subțiri pe margine și înguste la bază. Această formă de unghii este de-a dreptul flatantă. Umple fiecare parte a unghiei și dă formă vârfului prin îngustarea marginii.

Forma potrivită pentru unghiile care cresc mai greu

Forma pătrată este perfecta în acest caz. Daca ai patul unghial mai lung sau iți plac unghiile mai scurte, aceasta este modelul ideal pentru tine. Vrei mai multe lungime? Încearcă o manichiură acrilică.

Citește și: Unghiile și manichiura preferată arată cine ești cu adevărat

Forma universală denumită și squoval

Pătrat + oval. Vorbim despre combinația perfectă care arată bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi. Pilește drept marginile, apoi rotunjește vârful unghiei. Te vei bucura de o manichiură clasică, extrem de frumoasă.

Forma potrivită pentru unghiile tale când ai degete scurte

Forma potrivită pentru unghiile tale atunci când ai degete scurte și dorești unghii lungi este stiletto. Forma stiletto este imperios necesară în acest caz. Se pretează unghiei lungi, fie ea naturală sau din acril, iar vârful se termină cu un punct ascuțit. Acest gen de unghie este cu adevărat un accesoriu și se pretează persoanelor puternice, extrem de îndrăznețe.

Pentru iubitorii de manichiuri acrilice

Supranumite și”Balerina”, acest gen de unghii presupun îngrijire la salon. Lungi, subțiri și ușor pătrate la vârfuri, ele se pretează degetelor lungi și cuticulelor unghiulare. Denumirea lor a fost dată de către acel vârf drept, asemănător poantelor unei balerine.

Influencerul

Ce presupune acest stil? Forma unui ruj de buze! Fii un trendsetter, îndrăznește! La fel ca nuanța ta preferată, aceste unghii unice fac senzație oriunde le-ai purta. Ai curaj să o faci?

Citește și: 7 pași pentru o pedichiură perfectă

Forma potrivită pentru unghiile lungi și înguste

Dacă dorești să arăți ca o divă, alege unghiile lungi și pătrate. Daca ai unghiile lungi și înguste sau preferi manichiurile din acril, aceasta este forma ideală pentru tine. Se pretează oricărui look și este preferatul surorilor Kardashian.

Sursa foto: O.P.I.