Datorită abilităților sale excepționale și a experienței în domeniu securității, fostul agent britanic Quincy Radcliffe a devenit rapid cel mai important angajat la nou-înființata Stark Security din Los Angeles. Dar Quincy nu este omul care pare să fie și puțini îl cunosc cu adevărat.

Foc înșelător și pasiune mistuitoare

Când femeia căreia i-a venerat trupul, dar i-a frânt inima îi cere ajutorul, Quincy știe că nu are decât două variante. Niciuna nu îi surâde. Va trebui fie trebuie să-i întoarcă spatele, fie să riște să-i dezvăluie secretele sale întunecate. Astfel, va redeschide răni adânci din trecut.

Eliza Tucker, o actriță a cărei carieră e în declin, a încercat să uite timp de ani de zile săptămânile pline de pasiune pe care le-a împărtășit cu Quincy Radcliffe. Înfățișarea lui sexy și farmecul său britanic i-au atras atenția. Dar hotărârea lui de a o seduce și ferocitatea pasiunii sale au făcut-o să-i cedeze. Se dăruise lui cu toată ființa ei. Iar el i-a frânt inima când a plecat brusc, fără  nicio explicație. Acum, el este singura persoană care poate ajuta să-și găsească sora dispărută. Va plăti orice preț  pe care îl cere. Va spune ”da” oricărei fantezii a lui, da nu se va mai îndrăgosti niciodată de el.

Citește Foc înșelător de J. Kenner, o carte care te va ține cu sufletul la gură. Volumul apare vineri, 25 iunie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și:

Pasiunea unui scoțian de Suzanne Enoch

Dragostea din ochii tăi de Bella Andre