Originară din Orientul Mijlociu, conopida și-a câștigat faima în Grecia Antică, a fost gustată cu interes de romani și dusă ca un trofeu în Roma. În Europa și-a câștigat binemeritatul statut abia în perioada lui Ludovic al XV, care a adus conopida pe masa sa. De atunci, din ce în ce mai multe studii științifice îi confirmă nenumăratele calități. E pur și simplu o farmacie verde!
Încearcă și o variantă de conopida gratinata!
PARTENERIATE
Redactia.ro
Trăiește din ce găsește prin tomberoane! Mama lui vitregă este faimoasă, dar nu-i dă niciun ban. Îl lasă să trăiască de pe o zi pe altă, în condiții inumane 😭😭😭
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)