Edda, Grace, Tufts și Kitty – pe scurt, surorile Latimer sunt faimoase în New South Wales. Nu este doar pentru că ele sunt două perechi de gemene în aceeași familie. Fetele sunt bine-cunoscute și pentru frumusețea, ambiția și inteligența lor.

Dulce-amărui de Colleen McCullough este una din cărțile romantice din luna noiembrie, pline de mister și provocări. Citește-le pe toate!

Dulce-amărui, gustul vieții

În copilărie, surorile Latimer au fost întotdeauna împreună și întotdeauna fericite. Totuși, mai târziu viața le va despărți și întâmplările prin care vor trece le vor lăsa un gust dulce-amărui. Ele vor pleca de acasă pentru a urma școala de asistente medicale. Vor schimba pernele de puf de acasă cu paturile de cazarmă și atmosfera spartană din spitalul care le va găzdui. Și urmează marea criză economică în Australia… Își vor găsi ele oare independența pe care o râvnesc? Sau viața – ca și dragostea – este întotdeauna dulce-amăruie? Eroinele noastre sunt inteligente, hotărâte și au un simț practic ieșit din comun. În ciuda vicisitudinilor, au toate șansele să reușească.

Colleen McCullough este autoarea bine-cunoscutului roman ”Pasărea Spin”. Dulce-amărui este o altă carte de succes a autoarei australience care te va fermeca de la primele pagini. Cartea apare vineri, 6 noiembrie 2020, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și: Meghan Markle a izbucnit în lacrimi la ultimul ei eveniment regal: „Am văzut o uriaşă tristeţe că s-a ajuns aici și a fost îndepărtată“