• Doi pași într-unul. Spre deosebire de clor, pentru care suprafețele trebuie întâi curățate, produsele Sanytol sunt confortabile și ușor de utilizat deoarece curăță și dezinfectează dintr-o singură mișcare.
  • Potrivit pentru toate suprafețele. Compoziția produselor Sanytol le face potrivite pentru toate tipurile de suprafețe, chiar și cele mai delicate, cum ar fi lemnul natural, deoarece nu lasă pete și deteriorează materialele.
  • Delicat cu pielea. În timp ce anumiți dezinfectanți necesită utilizarea mănușilor pentru a proteja mâinile, produsele Sanytol sunt testate dermatologic. Pe lângă respectarea suprafețelor și a pielii, acestea nu degajă vapori și nu sunt abrazive.

Mai mult decât atât, producătorul ne amintește că formula este perfectă și pentru casele cu bebeluși și animale de companie. Acestea sunt testate dermatologic și conțin în același timp ingrediente amare care previn ingestia accidentală, fără a afecta mirosul animalului nostru de companie. În plus, produsele Sanytol nu au fost testate pe animale și nu conțin ingrediente de origine animală.

Curățarea și dezinfecția oricărei suprafețe

Sanytol se remarcă prin gama largă de produse de curățare și dezinfectare. Acestea sunt unele dintre cele mai populare:

Două soluții pentru orice incăpere

Două dintre produsele de dezinfecție Sanytol sunt un spray multifuncțional 2 în 1 și un produs de curățat pentru uz casnic (doesn’t mention the triggers and floors, is too vague. I will change to “pulverizator universal pentru toate tipurile de suprafețe și un produs de uz casnic de curățat suprafețe și pardoseli”). Ambele pot fi utilizate în orice cameră din casă, cum ar fi în bucătărie pentru curățarea blaturilor, chiuvetelor, cuptoarelor, meselor și frigiderelor sau, de asemenea, în baie, pentru chiuvete, dușuri, gresie și chiar pe accesoriile animalelor de companie sau pe jucăriile pentru copii. Ambele sunt eficiente împotriva celor mai frecvente bacterii și ciuperci din casă, precum și a virusurilor precum Coronavirus uman, Herpes simplex tip 1 și Gripa AH1N1 (gripă).

Aceasta este o curățare și dezinfectare fără clor, care ucide bacteriile și virușii 

Are un miros plăcut, nu dăunează suprafețelor și ucide 99,9% din toți germenii

Dacă ne-am putea vedea casa la microscop, am fi probabil șocați să vedem că telecomanda, întrerupătoarele, clanțele ușii, podeaua din sufragerie sau blatul din bucătărie sunt afectate de viruși și bacterii.

Acum, odată cu pandemia, dezinfecția a devenit esențială în prevenirea infecțiilor, dar trebuie știut că nu toate produsele de curățare dezinfectează și că înălbitorul nu este singura soluție.

Măsuri de precauție de bază în casă

Primul lucru: spălați-vă pe mâini imediat ce intrați în casă și în mod regulat cât timp stați acasă. Acum este mai important ca niciodată. Trebuie să facem acest lucru când venim de pe stradă, înainte de a schimba canalul sau de a lua brânza din frigider, oricât de flămânzi am fi. Potrivit OMS, spălarea mâinilor de cinci ori pe zi reduce șansele de lua virusul la jumătate.

Al doilea lucru: Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. De multe ori curățarea regulată îndepărtează murdăria și reduce numărul de germeni de pe suprafețe, dar uneori acest lucru nu este suficient pentru a preveni transmiterea bolilor. Ele trebuie eliminate complet, utilizând produse dezinfectante, aprobate de către Ministerul Sănătății, care nu sunt nici igienizante, nici simple produse de curățare. În afară de bine-cunoscutul clor, aici ar intra și dezinfectanți fără înălbitor, cum ar fi Sanytol.

În cele din urmă, ce trebuie dezinfectat mai des? Sanytol recomandă dezinfectarea în special a zonelor atinse frecvent din casă: butoane, întrerupătoare, mânere etc.-; în spațiile comune, cum ar fi băile și pe suprafețele bucătăriei, mai ales în cazul în care gătiți acasă. Doar atunci vom curăța și vom ține la distanță virusurile.

Alternativă pentru clor

Astăzi există alte ingrediente active eficiente împotriva germenilor (care nu au atâtea dezavantaje precum clorul) pe care Uniunea Europeană le-a inclus ca dezinfectanți de uz casnic autorizați. De exemplu, gama Sanytol cuprinde unsprezece astfel produse. 

Printre avantaje se numără: 

  • Curăță și dezinfectează în același timp: spre deosebire de alte produse dezinfectante care necesită curățarea suprafețelor, Sanytol curăță și dezinfectează în același timp, obținând astfel ambele efecte cu un singur produs și dintr-o singură mișcare
  • Formule delicate: nu degajă vapori în contact cu alte produse de curățat, nu deteriorează suprafețele sensibile ale casei și nici nu pătează hainele. În timp ce alți dezinfectanți necesită utilizarea mănușilor, produsele Sanytol sunt testate dermatologic fiind delicate cu pielea.
  • Sunt potrivite pentru a fi utilizate și pe suprafețe în contact cu animale și bebeluși.

Sanytol are produse de curățare dezinfectante multifuncționale potrivite pentru orice tip de suprafață, inclusiv lemn. (Again, I don’t see the description of the trigger and floor. I will change this phrase like this: “Sanytol are produse de curățare dezinfectante multifunctionale precum, pulverizatorul universal pentru multisuprafețe si soluția de uz casnic de curățat suprafețe și pardoseli, care sunt potrivite pentru orice tip de suprafață, inclusiv lemn.”) Sunt eficiente împotriva celor mai frecvente bacterii și ciuperci din casă, precum și a virușilor precum Coronavirusul uman 229E, Herpes simplex tip 1 și Gripa A H1N1 (gripă).

Sanytol poate fi găsit și sub formă de șervețele multisuprafețe, foarte utile pentru dezinfectarea atât în interiorul, cât și în exteriorul casei.