Folosește trei borcane rotunde sau trei boluri, așa cum vezi în imaginile de mai sus, și vei face cea mai haioasă decorațiune de Crăciun.

În fiecare bol folosește globuri care au o semnificație deosebită pentru a tine. Poți crea câte o poveste în fiecare din cele trei boluri și un om de zăpadă cu totul deosebit.

O decorațiune ieftină și de efect

Poți folosi trei vaze rotunde sau trei boluri rotunde, pe care le găsești în magazinele de acvaristică. Nu trebuie să fie din cristal, poți cumpăra ceva ieftin, care să nu coste mai mult de 15 sau 20 de lei bucata.

Ai nevoie și de zăpadă artificială, care va crea decorul perfect pentru globuri și va avea și rol de susținere.

Din trei bile de polistiren și câteva scobitori, poți crea un om de zăpadă în miniatură pentru primul bol, în jurul căruia poți pune globurile tale preferate.

Caută o pălărie haioasă pentru micul om de zăpadă

La final, după ce decorezi fiecare bol de sticlă, nu uita să îi pui o pălărie simpatică și beteală la gât, pe post de fular.

Poți vopsi un castron mai mic în nuanțe argintii sau aurii, să fie în tonuri vesele de Sărbătoare. Decorează bordura pălăriei improvizate cu beteală strălucitoare, și omul tău de zăpadă este gata!

Crăciun fericit!

imagine: Libertatea pentru femei