Îngrijire personală

Este esențial să te simți bine cu ceea ce ești și cu ceea ce faci. În acest sens, încearcă să ai mai multă grijă de tine, mai ales că ultimul an nu a fost unul deloc simplu nici pentru tine, ai muncit de acasă, nu te-ai văzut cu prietenele, iar multe dintre cosmetice au expirat în dulap, nefolosite. Nu mai repeta această greșeală din prima parte a pandemiei. Chiar și în zilele în care nu ai vreo ocazie anume, încearcă mai multe tehnici de machiaj, înnoiește-ți trusa de cosmetice și devino mult mai îndrăzneață în abordare. 

Poți să-ți achiziționezi un creion buze pentru a-ți accentua trăsăturile, unul rezistent la transfer, care nu îți va păta masca. De asemenea, în materie de farduri, poți alege palete de culori vibrante, care vor întregi un machiaj fresh, în tendințe. În materie de fond de ten, având în vedere și situația pandemică, te poți reorienta către un BB cream, cu factor SPF cât mai ridicat. În acest fel, pielea ta va putea să respire, contracarând totodată blocarea porilor. De asemenea, nu neglija hidratarea și îngrijirea podoabei capilare.

Schimbarea garderobei

În această primăvară, mizează pe imprimeurile florale și culorile tari, chiar și în nuanțe neon. Uită de regulile de asortare și fii îndrăzneață în combinații. Până la urmă, la o cămașă cu umeri supradimensionați și mâneci bufante de ce nu ar merge o pereche de jeanși rupți? Nu te crampona în dilema „e sau nu e la modă?”, căci esențial este să mizezi pe ceea ce te avantajează. De asemenea, că tot a venit primăvara, e timpul să-ți strângi hainele de iarnă, să donezi ceea ce nu mai porți sau ce nu mai corespunde mărimii actuale. Curățenia garderobei, îmbunătățirea stilului vestimentar și diversificarea hainelor pe care le porți nu sunt procese deloc complicate, mai ales dacă te organizezi și ești dispusă să renunți la ceea ce nu te mai reprezintă în prezent.

Cu „temele de primăvară” făcute, cu o atitudine pozitivă, un aspect fizic îngrijit și haine care-ți vin foarte bine, cu siguranță vei deveni magnetică și mult mai încrezătoare în tine însăți!

Sursă foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Elefant.ro