Cărţile se găsesc la toate punctele de difuzare a presei şi costă doar 11,99, fiecare. 10% din încasări se donează Asociaţiei Mia’s Children.

Nicolae Vorobiov, cel ce avea să devină stareţul Nikon, s-a născut în Rusia unde, până să devină călugăr, a trăit o viaţă însetată de cunoaştere, cu pasiuni în ştiinţe, filozofie şi psihologie. Negăsind adevărul pe care toţi filozofii şi oamenii de ştiinţă îl caută, Nicolae şi-a dat seama că singurul adevăr este cel pe care doar sufletul îl simte. Şi busola sufletească îl ghidează pe Nicolae, care se confruntă cu o criză spirituală profundă, către Dumnezeu.

O lectură uşoară dar plină de dragoste, “Cuviosul Nikon Vorobiov. Învățături pentru Mântuirea Sufletului”, cuprinde scrisorile şi sfaturile stareţului Nikon pentru toţi cei care i-au cerut ajutorul. Şi poate ar trebui să luăm cu noi câte un pic, în fiecare zi, din sfaturile lui.

Cumpără cărțile de la punctele de difuzare a presei, la 11,99 lei fiecare și 1 leu din prețul volumului se redirecționează către copiii si tinerii din Bucuresti si zonele limitrofe.