1. O sa incarci si o sa descarci des caruciorul in si din masina? Il vei cara si pe scari?

Daca va fi nevoie sa-l cari si sa-l manevrezi frecvent, e bine sa te orientezi spre un carucior practic si rapid de pliat, din materiale usoare. Atunci cand il alegi din magazin, pliaza-l de cateva ori si ridica-l pentru a vedea cat de usor te descurci cu el.

 

  1. Este o diferenta mare de inaltime intre tine si partenerul tau?

Daca da, mergeti impreuna sa alegeti caruciorul si probati-l amandoi prin magazin pentru a va asigura ca va simtiti confortabil. Unele carucioare pentru copii au manere ajustabile, pentru ca niciunul dintre parteneri sa nu stea cocosat sau se loveste cu picioarele de spatele caruciorului atunci cand plimba copilul.

 

  1. Cat de usor se mentine curatenia atunci cand vine vorba despre carucioare pentru copii?

Cauta un carucior pentru copii cu componente detasabile, care se poate demonta si curata individual. oricat de constiincioasa esti, bebelusul tau nu este la fel si va varsa tot ce are ocazia sa verse. Pentru a ascunde micile accidente, alege tapiterii pestrite sau de culoare inchisa. Pont de la mamici care stiu ca albul nu ramane alb, mai ales cu un bebelus activ in zona.

 

  1. Pe ce fel de teren vei plimba copilul?

Daca circuli in zone cu pavaj mai putin neted (de exemplu cu piatra cubica), alege dintre toate modelele de carucioare pentru copii unul cu roti mari, aderente, care sa amortizeze orice zguduitura. Daca strazile sunt line si netede acolo unde te plimbi mai des, poti alege un carucior cu roti mai subtiri si mai usoare.

 

  1. De ce accesorii vei avea nevoie?

Fiecare dintre modelele de carucioare pentru copii vin cu un set de componente utile, care te vor ajuta sa te organizezi mai bine. Asigura-te ca alegi un carucior dotat cu o cutie de depozitare dedesubt. Trebuie sa pui acolo biberonul si multe alte accesorii pentru bebe.

 

La Noriel puteti descoperi o multime de modele de carucioare pentru copii, colorate si interesante, la preturi accesibile, care sigur vor fi pe placul vostru. Iar la comenzi de minimum 150 RON, trebuie sa stiti ca transportul lor este gratuit oriunde in tara!