CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Cumpără bețișoare de lemn așa cum sunt cele de la înghețată și folosește-le pentru pepenele roșu. Când ai musafiri, poți felia pepenele ca pe un tort și poți servi fiecare bucată de pepene cu un bețișor de lemn.

Pepenele roșu, mai ușor de servit

Spală bine pepenele roșu și taie felii rotunde, groase de aproape două degete. Fiecare felie poate fi împărțită în 6 sau 8 porții egale, așa cum ai tăia feliile de tort.

Cu un cuțit, decupează mici incizii în coajă și înfige bețele de lemn. Porțiile de pepene arată ca niște acadele sau ca niște înghețate pe băț.

Este o soluție ingenioasă pentru a servi pepenele când ai musafiri sau când organizezi o mică petrecere pentru copii.

Bețișoarele de lemn

Nu arunca bețele de lemn care rămân de la înghețată. Le poți spăla cu apă caldă și le poți refolosi la diferite obiecte decorative în casă. De asemenea, le poți refolosi pentru a face înghețată de casă ori pentru a servi copiilor bucăți mai mari de fructe.

Dacă organizezi o mică petrecere pentru copii, cumpără bețișoare de lemn și pune-I pe copii să le coloreze cum vor ei cu diverse carioci nontoxice. Apoi servește un pepene roșu dulce și suculent pe bețele colorate de copii. Se vor distra și vor primi drept recompensă un desert savuros!

imagine: Adina Zamfir/Libertatea pentru femei