Black Friday poate fi cea mai bună ocazie să faci cumpărături la prețuri bune, dacă analizezi din timp ofertele și te ferești de reducerile false. Fă-ți o listă cu obiectele pe care vrei să le cumperi și caută-le în mai multe magazine on line, ca să știi ce prețuri au înainte de marea reducere. Pune deoparte banii de care ai nevoie și nu te lăsa influențată de mirajul procentelor de reducere, oricât de mari ar părea. Caută site-urile specializate care te ajută să compari prețurile din mai multe magazine on-line și vei afla mai ușor care este valoarea lor înainte de promoție.

  • Fă-ți cont din timp pe site-ul pe care se află obiectele dorite de tine, dacă este necesar. Notează-ți prețurile obiectelor de pea cum și urmărește de Black Friday dacă au intrat la reducere.
  • Salvează produsele care te interesează în coșul de cumpărături și urmărește să vezi dacă intră în promoție.
  • Completează datele de livrare, adresa și numărul tău de telefon din timp, ca să nu pierzi minute prețioase în momentul în care vrei să faci comanda.
  • Urmărește mesajele promoționale ale magazinelor care te interesează și vezi care dintre ele oferă transport gratuit sau alte facilități, dacă îți faci cumpărăturile de la ele.
  • Ține contul de cumpărături sau pagina magazinului on line deschisă cu ceva timp înainte de a începe promoțiile.
  • În noaptea cumpărăturilor, nu pierde timpul să umpli coșul de cumpărături cu diverse produse. Alege din timp exact ce vrei și fă comanda imediat, pentru că stocurile se pot epuiza și poți pierde produsele selectate. Cel mai bine este să finalizezi comenzile pe rând!
  • Dacă ai mai multe opțiuni de a te conecta la internet, spre exemplu de pe calculator, dar și de pe tabletă, utilizează-le pe amândouă. Astfel vei reuși să urmărești mai multe site-uri și vei avea șanse mai mari să obții cel mai bun preț și produsele pe care le dorești.

credit foto: 123rf.com