Știi că poți folosi micile periuțe dentare pentru a curăța diverse locuri înguste de prin casă, unde s-a depus praf, rugină sau piatră. Dar iată cum poți folosi periuța de dinți pentru frumusețea ta! Cu ea poți face unele lucruri mult mai ușor.

Este bună pentru sprâncene

Igienizează o periuță de dinți folosită ținând-o în apă de gură alcoolizată peste noapte. A doua zi, spal-o cu un jet de apă fierbinte și las-o să se usuce. O poți folosi apoi în fiecare dimineață să îți

perii sprâncenele și genele.

Masaj facial

Când vrei să îți cureți bine tenul și folosești produse speciale, fine și cremoase, pentru a face un peeling, folosește o periuță de dinți veche, cu perii moi. Dacă o ții la înmuiat în alcool sanitar, perii vor fi mai moi și mai delicați cu tenul tău. Astfel, îți vei face un masaj facial ușor și vei îndepărta straturile de celule moarte.

Poți vopsi șuvițele

Dacă vrei câteva șuvițe colorate sau blonde în vara aceasta, separă ușor părul cu un pieptene în șuvițe subțiri, și apoi aplică vopseaua cu periuța de dinți. Vei vedea că este mult mai ușor, decât să folosești o pensulă de dimensiuni mai mari.

Periuța de dinți pentru frumusețea ta! Face buzele mai catifelate

Dacă buzele tale au tendința să se usuce și să se crape ușor, ai grijă să folosești cât mai des un balsam de buze. Iar seara, după ce te demachiezi, masează ușor buzele cu o periuță moale, să îndepărtezi straturile subțiri și uscate și să ajuți pielea să se regenereze mai ușor peste noapte.

Curăță bine unghiile

Nu în ultimul rând, periuța de dinți deja folosită este excelentă pentru unghii. Dacă îți faci un obicei să îți cureți zilnic unghiile cu ea, în timp ce te săpunești bine, vei vedea că se vor menține mai albe, mai frumoase, iar cuticulele vor crește mai lent și vor fi mai ușor de îndepărtat.

foto: 123rf.com