Așa cu bine știm, bărbații sunt adevărați vânători atunci când vine vorba de reprezentantele sexului frumos. Adoră să curteze, iar atunci când o femeie se lasă greu de cucerit, interesul bărbaților pentru aceea femeie întrece orice limită. 

Problema este, însă, că multe dintre noi jucăm această carte pentru mult prea mult timp și, la un moment dat, bărbatul se va plictisi. Așa că pentru cât timp este bine să ne lăsăm greu de cucerit? 

Potrivit experților, cel mai bine este să îl ademenești și să îl faci să fie interesat de tine. În același timp, dă-i de înțeles că ești dornică să vă cunoașteți ma bine, dar că va trebui să se străduiască dacă vrea să îți cucerească inima. 

Adevărul este că bărbații nu sunt niște ființe complicate, spre deosebire de femei. Evident, pot părea misterioși sau pur și simplu copilăroși, iar câteodată pot fi rușinoși sau nesiguri pe ei. Ceea ce trebuie tu, ca femeie, să înveți este cum să îi faci îi convingi că meriți să fii curtată. 

Află din GALERIA FOTO tot ceea ce trebuie să știi despre cum trebuie să te lași greu de cucerit și cum să faci bărbatul visurilor tale să meargă până în pânzele albe pentru inima ta. Citește continuarea articolului pe divahair.ro.