E și povestea mea de ceva ani încoace, mai ales de când au început și cheltuielile cu școala celui mic. Și nu numai. De exemplu, ne bucurăm foarte tare de fiecare dată când se apropie ziua lui. Chiar urmează în curând. Dar e și momentul în care avem mari emoții. Că de când cu toate reclamele astea de la televizor are tot felul de idei și de dorințe. Frumoase, ce-i drept, dar total imposibile pentru noi. Și uite-așa, după ce că oricum nu știm cum să o scoatem la capăt cu banii, mai riscăm să-l și întristăm pe Ionuț. Cu atât mai mult cu cât e chiar un băiat bun și nu prea cere lucruri, că știe că e greu. Dar, de dorit își dorește mult să primească un calculator ca să poată exersa mai mult la informatică. E foarte bun la asta. Dar, cum nu avem acasă, trebuie să se chinuie mereu să prindă unul liber pe la școală sau să meargă acasă pe la colegi de-ai lui.

Am tot zis că-i cumpărăm ba de Crăciunul trecut, ba de Paști. Dar, mereu a intervenit ceva urgent de rezolvat și am tot amânat. Iar bietul copil a rămas doar cu dorința și cu speranța … în Moș Crăciun. M-am hotărât cu soțul meu să nu mai amânăm și anul ăsta și să facem cumva să îi luăm calculator. Că deja nu se mai poate. Însă, după ce ne-am tot uitat prin magazine la oferte, aproape că ne pusesem și noi speranța în Moș Crăciun. Chiar și cu nu știu ce reduceri, tot peste posibilitățile noastre rămânea.

Am auzit cum că pe Internet ai găsi produse mai ieftine și că tot așa ai putea obține și bani împrumut. Deși mi se părea cam neadevărat asta, că nu mă pricep deloc la lucruri tehnice și nici n-am studii de economie, m-am gândit să întreb o prietenă pe care o auzisem povestind despre lucruri din astea.

Așa am aflat că, în situații mai grele, ea s-a mai descurcat cu CreditFix.ro, un IFN online. Și-așa a reușit să o scoată la capăt. Am zis să intru și eu pe www.creditfix.ro ca să văd despre ce e vorba și dacă m-ar putea ajuta cu ce am eu nevoie. Bine, dacă vrei, poți suna direct la 0374.477.337 și unul dintre consultanții lor îți dă toate detaliile și explicațiile de care ai nevoie. Dar, eu am preferat să citesc mai întâi ce scrie pe CreditFix.ro și apoi să mă hotărăsc.

Mi-a plăcut ce am văzut pe site-ul lor. Am aflat că pot lua un credit online urgent, în condiții avantajoase, deși situația noastră nu e prea bună. Am tot citit și m-am bucurat când am văzut că pot obține un împrumut rapid, cu un minim de documente și că pot face totul online. Până și mie, care nu sunt obișnuită cu tehnologia, mi s-a părut simplu.

Singurul lucru pe care a trebuit să-l fac a fost să intru pe www.creditfix.ro, să completez cererea online și să trimit acele câteva documente. Totul s-a petrecut online, într-un timp foarte scurt. Am primit banii chiar în aceeași zi, direct în cont. Nici nu mi-a venit să cred. Și pentru că eram la primul împrumut, cei de la CreditFix.ro mi-au oferit dobândă 0% la acest credit online, adică am returnat exact suma pe care am luat-o. Și pentru că l-am dat înapoi la timp, când voi mai avea nevoie de un împrumut de la ei, voi avea reducere la dobândă și voi putea lua o sumă mai mare.

A fost ca într-un vis frumos. Au intrat banii, am mers la magazin, am cumpărat calculatorul, l-am împachetat și i-am putut face o bucurie mare lui Ionuț, fără să mai fim nevoiți să tot amânăm și fără că băiatul nostru să mai fie nevoit să meargă pe la colegi ca să exerseze.

Chiar dacă nu credeam, am reușit până la urmă să fac ca o greutate să devină un moment fericit pentru noi și pentru Ionuț. Cu ajutorul consultanților de la CreditFix.ro, adică. Pe mine m-a ajutat. Vezi și tu cum ți se potrivește, intrând pe www.creditfix.ro sau sunând pentru mai multe detalii la 0374.477.337