Pielea trebuie îngrijită cu mai multă atenție pe timp de vară, când te epilezi mai des, mergi la plajă, te duci la o piscină plină de clor și staii mai mult prin soare.

Iată cum să folosești sucul de aloe vera să îți menții pielea hidratată și frumoasă. Cumpără suc de aloe vera natural, de calitate, și folosește-l ca pe un balsam.

Aloe vera la gheață

Toarnă sucul de aloe vera în formele pentru gheață și ține-l la congelator. După ce te epilezi, când pielea este iritată și te ustură, aplică cuburile înghețate de aloe vera pe zonele sensibile și în câteva minute usturimea va trece, iar pielea se va vindeca mai repede.

Sucul de aloe vera hidratează pielea

sucul de aloe vera hidratează pielea

După ce ai stat la plajă, sucul de aloe vera îți vine în ajutor să calmeze arsurile solare. Adaugă gel sau suc în laptele tău de corp sau în crema de corp pe care o folosești în mod obișnuit. Masează pielea ușor, în fiecare zi, după duș, și vei simți diferența. Pielea ta va fi mai fină și mai elastică în câteva zile.

Ia sucul de aloe vera cu tine la picnic

Poate nu știai, dar sucul acestei plante calmează ciupiturile de insecte. Dacă mergi la pădure sau la un picnic pe malul apei, ia cu tine un flacon mic și aplică pe piele aloe vera dacă te-au ciupit țânțarii.

Sucul de aloe, genial pentru ten

În zilele calde de vară, tenul îmbătrânește mai repede și capeți riduri după ce te bronzezi. Ai grijă să te ferești de razele soarelui, folosind un fond de ten adecvat cu un factor de protecție solară ridicat, de cel puțin 30. Dar, înainte de a aplica fondul de ten, tamponează fața cu puțin suc de aloe. De-a lungul zilei, pielea feței va fi mai protejată, va fi hidratată și se va menține mai proaspătă.

sursa foto: 123rf.com