Cumpără aspirină simplă, care nu este tamponată, pentru a face singură aceste două creme. Este chiar indicat să folosești aspirina care ajută pielea să fie mai netedă, mai catifelată și ameliorează petele de melanină, după o folosire mai îndelungată.

Pentru aceste creme, nu este nevoie de gramaje exacte sau ingrediente speciale. Aspirina simplă este foarte ieftină, în jur de 1,50 de lei pentru 10 pastile. În rest, mai ai nevoie de gel de aloe vera sau vaselină pe care le poți cumpăra de la magazinele cu produse naturiste începând de la 5 lei pentru o cutie de 30g. Mai ai nevoie de lămâie și de miere în cantități foarte mici.

Cum să folosești aspirina pentru îngrijirea pielii

Așa cum vezi în clipul nostru, pisează 3 pastile de aspirină și amestecă-le cu jumătate de linguriță de vaselină. Folosește această cremă pentru mâinile cu pielea aspră și pătată de soare. Dacă pregătești această cremă de două ori pe săptămână, timp de cel puțin 2 – 3 luni, vei vedea diferența și vei vedea că petele se astompează.

Aspirina pentru coate și călcâie crăpate

Dacă ai frecvent această problemă și ai pielea aspră în coate și la călcâie, ar fi bine să folosești aspirină bine pisată în combinație cu puțină zeamă de lămâie și miere. Folosește doar atâta miere cât este nevoie pentru a obține o cremă omogenă și consistentă. Aplică această cremă pe coate sau pe călcâie, după ce le înmoi în apă caldă, să fie cât mai eficientă. După câteva utilizări te vei convinge că este foarte eficientă și vei avea coatele iar fine.

foto: 123rf.com

imagine: Libertatea pentru femei