Pregătirile de Valentine’s Day nu înseamnă doar să arăți bine în această zi. Este despre tot felul de ritualuri mărunte de pregătire care te fac mai frumoasă și mai încrezătoare. Veștile bune sunt că atunci când ești bucuroasă, acest lucru se reflectă în exterior, tocmai de aceea câteva sfaturi de frumusețe sunt esențiale, mai ales în luna iubirii. Așa poți să fii mai frumoasă de Valentine’s Day.

Am adunat câteva trucuri care să dea un imbold atât stării tale de bine, cât și părului tău. Poți  fi mai frumoasă de Valentine’s Day, indiferent de planurile pe care le ai pentru ziua de 14 Februarie. Chiar dacă stai acasă, ieși la o cină romantică sau cu prietenii, te simți mai bine atunci când arăți bine.

Mai frumoasă de Valentine’s Day cu o baie de frumusețe

Începe-ți ritualul cu o baie în care poți adăuga niște uleiuri esențiale care să îți parfumeze pielea. Un iz de rozmarin la o întâlnire romantică îți va da mai multă încredere în tine. Și pentru că e obligatoriu să ai și părul proaspăt spălat, aplică șamponul, apoi o mască parfumată de tratament pentru strălucire.

Pentru un plus de efect asigură-te că ai scos surplusul de apă din păr, apoi amestecă această mască parfumată cu un conditioner de strălucire. Încălzește un prosop, pune-l pe cap și rămâi așa preț de 30 de minute. Clătește la final din abundență apoi bucură-te de mai multă luminozitate și strălucire.

Cum să fii mai frumoasă de Valentine’s Day: Machiaj strălucitor

În timp ce masca îți asigură luminozitatea, un machiaj natural îți va oferi un look fresh și te va face să radiezi. Mai întâi aplică două picături de fond de ten pe dosul palmei, apoi întinde-l uniform pe ten cu ajutorul unui buffer. Daca ai la îndemână, ia o pensulă de machiaj și scufund-o ușor într-un ulei facial mai light. Cu aceeași pensulă, ia și puțin fond de ten rămas pe dosul palmei tale, amestecă și aplică-l pe față pentru un plus de efect. Rezultatul este unul natural, fresh și incitant în același timp.

Pentru a-ți completa lookul colorează-ți buzele cu un ruj roșu. Este o culoare cât se poate de romantică și îți face dinții să arate mai albi. Încheie tot procesul cu un blush roz, ușor sidefat. Îți va oferi un efect de lifting.

Citește și: Cum te machiezi de Ziua Îndrăgostiților? Iată o idee!

Manichiură fresh

Ca să fii mai frumoasă de Valentine’s Day, oferă-ți o manichiură nouă. Fii prevăzătoare, colorează-ți unghiile cu o seară înainte. Îți recomandăm un roșu provocator un roz ce flatează orice nuanță de piele. Pentru a face lacurile mai rezistente, nu uita să pui mai întâi baza pentru unghii, iar la final, topul de strălucire care va sigila culoarea. 

Citește și: DIY Cadou de Valentine’s Day – borcanul pentru bomboane

Cum să fii mai frumoasă de Valentine’s Day: Coafură romantică

Un par ușor vălurit este suficient de romantic pentru o întâlnire în doi și destul de relaxat pentru ieșirea cu prietenii. Îl poți obține extrem de ușor, doar împletindu-ți părul după ce te-ai spălat pe cap. Lasă-l să se ususce în voie în timp ce te pregătești, apoi desfă ușor fiecare șuviță și finisează cu spray-ul fixativ pentru o fixare flexibilă.

Sursa foto: 123rf.com