Multe persoane apeleaza la supermarketuri pentru a-si face provizii de legume si de fructe. Avand in vedere faptul ca nu poti fi sigura ca ceea ce cumperi dintr-un asemenea magazin este 100% natural, este mai bine sa apelezi la metodele clasice, chiar daca aceasta inseamna sa iesi din zona ta de confort.

Asadar, noi iti propunem sa cresti rosii in ghiveci chiar in balconul tau. Nu este deloc greu sa faci acest lucru. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cateva sfaturi, pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeza.

Rosiile plantate in ghiveci – alternativa bio, cu un gust deosebit

Mai inainte de toate, trebuie sa stii ca pentru a planta rosii in ghiveci este nevoie de rasaduri. Acestea pot fi achizitionate primavara de la cultivatorii care adesea le comercializeaza in piete. Pentru ca mica ta gradina de tomate din balcon sa arate de milioane, trebuie sa ai grija sa cumperi:

– cateva ghivece de mici dimensiuni sau chiar cutii de plastic, in functie de numarul de rasaduri, in care acestea sa isi dezvolte radacinile; Citește continuarea articolului pe divahair.ro.