Indiferent de cadoul pe care îl alegi, se poate întâmpla să nu știi sigur ce s-ar potrivi personalității lor, dar cu siguranță gestul tău le va face să zâmbească. Luminița Staicu, designer, îți arată cum să alegi acel cadou perfect care să le creeze amintiri memorabile. Află cum să alegi cadoul potrivit pentru femeile din viața ta!

Citește și: Totul despre parfum: cum îl alegi, cum îl aplici, cum îl testezi

Cum să alegi cadoul potrivit pentru femeile din viața ta: Pentru sora ta

Certurile din copilărie au rămas în urmă. Cu siguranță te uiți la sora ta mai mare cu un fel de admirație și încerci să înveți de la ea tot ce e mai bun. Pe sora ta mai mică ai vrea să o ocrotești toată viața, chiar dacă a crescut. Te-ai gândit cu ce cadou o surprinzi Crăciunul acesta?

Ai putea să-i oferi în dar un pulover pufos cu mâneci lungi și desen imprimat. Chiar dacă ea este cea mai serioasă dintre voi sau, dimpotrivă, cea mai jucăușă, un astfel de pulover o va face să se bucure de sărbători din toată inima!

Un pulover moale și confortabil este perfect pentru serile lungi de iarnă alături de prieteni sau familie. Chiar dacă afară stratul de zăpadă va crește, un pulover călduros este potrivit celor mai scăzute temperaturi.

Un cardigan colorat este o altă opțiune de cadou de neuitat. Cardiganul este esențial în orice garderobă de iarnă, fiind versatil și putând fi purtat într-o mulțime de stiluri și combinații! Poți opta pentru un cardigan albastru, călduros și confortabil, ideal pentru ținutele office sau pentru cele mai relaxate.

Citește și: 10 cadouri pe care bărbații nu trebuie să le ofere niciodată unei femei. Nici de 8 Martie!

Cum să alegi cadoul potrivit pentru femeile din viața ta: Pentru prietena ta

Dacă ai o prietenă căreia dorești să îi faci un dar, alege pentru ea ceea ce știi că o va face să strălucească!

O rochie de ocazie este întotdeauna bine venită. Noi, femeile, nu prea purtăm aceeași rochie la mai multe evenimente din sezon. O rochie neagră cu detalii delicate poate fi ușor de asortat și este un must în orice garderobă! Surprinde-ți prietena cu o rochie cu detalii delicate, care o vor atrage de la prima privire.

Pe cât de clasică, catifeaua rămâne încă materialul Crăciunului! Oferă în dar acest material prețios care să îți facă prietena să zâmbească.

Citește și: 5 trucuri care îți garantează că îi vei face cadoul ideal iubitului tău

Cum să alegi cadoul potrivit pentru femeile din viața ta: Secret Santa pentru o colegă

Dacă ești Secret Santa pentru colega ta de la birou, atunci totul devine mai complicat. Ce îi place, ce culori preferă, ce stil are? Dar noi știm care este accesoriul cu care nu ai cum să dai greș! Indiferent de stilul vestimentar sau culorile preferate, o geantă micuță nu este niciodată de prisos. Utilă și grațioasă, poți oricând asorta o nouă geantă la o garderobă deja formată. Și te poți încadra și în bugetul deja fixat!

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com