Ești genul care apucă taurul de coarne sau care așteaptă să primească ajutor? Tu cum rezolvi problemele?

Iată mai jos o imagine stranie, care poate fi interpretată în două moduri. Răspunde sincer ce ai observat prima dată: două profile în oglindă sau un turn cu alură medievală?

Răspunsul tău poate să dezvăluie modul în care abordezi problemele și situațiile mai dificile din viață.

Dacă ai văzut un turn

Dacă primul obiect pe care ți l-a sugerat imaginea de mai sus a fost un turn, înseamnă că ești genul de om care preferă să se dea doi pași înapoi, să analizezi cu atenție o situație dificilă și să aștepte reacția celor din jur.

Niciodată nu te grăbești să aplici soluția cea mai simplă sau cea mai ieftină, mai ales dacă intuiția ta îți spune că nu vei rezolva problema definitiv. Atitudinea ta este sănătoasă de cele mai multe ori, deși uneori ai pierdut, pentru că nu ai știut cum să găsești rapid o ieșire.

Dar tu nu te grăbești niciodată. Aduni informații, analizezi, compari, aștepți, ceri opinii de la persoanele implicate și de la cei care pot observa în mod obiectiv situația. De multe ori, tu știi că se va găsi cineva să te ajute, dacă tu eziți. Iar acest lucru poate fi în favoarea ta, dacă ai prieteni loiali pe care te poți baza.

Dacă ai văzut două profile

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut în imaginea de mai sus este un profil în oglindă, acest lucru spune despre tine că ești mai atentă la detalii decât la situația în ansamblu.

Ești genul de om care preferă să ocolească problemele, să le lase pe umerii altora sau să găsească un țap ispășitor, în loc să găsească soluții. Dacă nu ești singura responsabilă, atunci cu siguranță vei lăsa pe ceilalți să se ocupe.

Dacă ești singura care trebuie să se ocupe de problema respectivă, vei încerca imediat să găsești ajutor și te vei lega de aspecte care nu sunt deloc în favoarea ta.

Trebuie să încerci pe viitor să găsești soluții singură și să ai mai multă încredere în puterea ta de decizie.