Ia cu tine o pungă resigilabilă

Nisipul fin de la mare e unul dintre cei mai mari dușmani ai telefoanelor mobile. Se strecoară și în geanta ta de plajă, chiar dacă ții telefonul protejat în interiorul ei. Cel mai bine este să pui telefonul într-o pungă de plastic cu fermoar sau într-o pungă resigilabilă și să ai grijă să nu fii murdară pe mâini de nisip când îl folosești.

Ai grijă ca telefonul să stea la umbră!

Nu lăsa telefonul în mașină, pentru că se încinge de la soare, și ai grijă să stea la umbră, dacă îl iei cu tine la piscină sau pe plajă. Soarele și temperaturile ridicate pot afecta ecranul și circuitele electronice sensibile din interior.

Ferește-te de hoți!

Când mergi la plajă, cel mai simplu este să lași telefonul în camera de hotel. Dar știm cât este de greu să rezistăm fără el câteva ore… Găsește un obiect în care să camuflezi telefonul. Spre exemplu o cutie goală de la crema de protecție solară. O speli bine, o degresezi și o tai pe lungime, atât cât să încapă telefonul în ea. Pe plajă, lasă cutia printre haine și prosoape, deși există riscul să încerce cineva să ți le fure și pe acestea. Cea mai sigură metodă este să lași telefonul în grija prietenilor, cât timp te duci tu să înnoți.

sursa foto: 123rf.com