Strânge pumnii involuntar, ca și cum ți-ar fi frig și urmărește desenele de mai sus. Vezi ce spune despre tine acest gest și cât de adevărate sunt interpretările psihologilor.

Poziția 1

Dacă îți strângi pumnii ca în imaginea de la primul număr, înseamnă că ești o persoană delicată, sensibilă, empatică și grijulie cu cei din jur. După cum observi, degetul mare se odihnește peste celelalte degete, iar acesta este un detaliu deosebit de important pentru un psiholog. Este amănuntul care dezvăluie sensibilitatea ta interioară și capacitatea de a simți durerea și emoțiile celorlalți. Acest lucru spune că îți pasă de persoanele apropiate și că ești o prietenă adevărată, care nu le lasă la greu.

Ești destul de introvertită, dar îți place să ai și o viață socială frumoasă, cu evenimente culturale și întâlniri plăcute, cu prietenii tăi. Ești creativă, visătoare, romantică și foarte iubitoare. Trebuie să fii foarte atentă la oamenii care ar putea profita de sufletul tău generos.

Modul în care strângi pumnii îți arată caracterul

Poziția 2

Dacă strângi pumnii, adăpostind degetul mare în spatele celorlalte, acesta este un semn clar al personalității introvertite. Ai tendința să îți ascunzi adevăratele gânduri, să te ferești de privirile întrebătoare ale celorlalți și îți place să duci o viață retrasă, numai în compania unui număr restrâns de prieteni. Nu suporți oamenii falși, prefăcuți și manipulatori, de aceea îți alegi cu mare grijă prietenii.

Ai nevoie de spațiu și de libertate de mișcare, nu îți place să fii îngrădită și nici nu ții cont de toate convențiile sociale. Ești foarte atentă să nu îi deranjezi pe ceilalți, îți place să păstrezi distanța și nu te implici niciodată în viața cuiva, dacă nu ești invitată.

Poziția 3

Dacă degetul mare stă deasupra celorlalte când strângi pumnii, le arăți celor din jur că ești o persoană extrovertită, sociabilă și comunicativă. Ești îndrăzneață, iute și gata să acționezi când prinzi o bună ocazie. Foarte rar îți ascunzi emoțiile și toată lumea vede când ești nefericită, când suferi sau când ești entuziasmată.

Pe de altă parte ești ambițioasă, te folosești de oricine te poate ajuta ca să îți atingi scopurile și mereu vrei mai mult, ceea ce poate fi obositor pentru persoanele apropiate. Tu nu îți ascunzi decât afecțiunea profundă. Chiar dacă iubești, îți place să ții iubirea secretă, dacă nu este împărtășită de bărbatul pe care îl dorești.