Vrei un loc romantic, apusuri de soare, restaurante șic, un peisaj de vis. Află care sunt cele mai romantice destinații pentru luna de miere în 2019. Depinde de voi ce anume vi se potrivește. Dacă vreți să stați la soare sau vă doriți o vacanță activă, veți găsi ceva pentru voi. În luna februarie, cele mai multe agenții oferă reduceri pentru majoritatea pachetelor turistice. Deci, cum v-ați putea petrece mai frumos Ziua Îndrăgostiților decât planificând luna de miere?

Citește și: 3 dintre cele mai spectaculoase destinații din Europa (vezi GALERIA FOTO)

Cele mai romantice destinații pentru luna de miere în 2019: Italia

Italia este pentru tinerii căsătoriți un adevărat loc al romantismului. Poți începe de pe coasta Amalfi care îți va face inima să cânte. Peisajele vă vor ține cu sufletul la gură. Vă puteți relaxa la plaja sau plimba pe străduțele întortocheate. O călătorie la Verona este obligatorie pentru romanticii incurabili. Dacă ești pasionată de modă, nu uita să treci și pe la Milano, dar nu-ți lăsa proaspătul soț să te aștepte prea mult prin magazine. Bineînțeles, Veneția nu este o destinație de ratat. Evită, totuși, luna august.

Castelul Eilean DonanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cele mai romantice destinații pentru luna de miere în 2019: Grecia

Fie că vreți să vă bucurați de natură sau să vizitați locuri istorice, Grecia este destinația potrivită pentru voi. Sute de insule vă așteaptă. Cele mai romantice sunt cunoscute a fi Santorini sau Kefalonia. Dacă sunteți aventuroși, puteți opta pentru locuri inedite, cum ar fi insulele Hydra sau Anafi, unde este interzis accesul cu mașina. Se ajunge cu ferry-boat-ul, iar transportul în interiorul insulelor se face cu măgăruși.

Castelul Eilean DonanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cele mai romantice destinații pentru luna de miere în 2019: Scoția

Dacă nu căutați mare și soare, ci peisaje de vis și locuri încărcate de istorie, Scoția ar putea fi locul potrivit pentru voi. Străduțele din Edinburgh sunt pline de farmec. Castelul și golful vă vor încânta deopotrivă. Puteți vizita una din zecile de insule și chiar înnopta într-un mic castel. Există mai multe foste reședințe de nobili transformate în mici hoteluri. Nu uitați să vizitați Loch Ness. Dincolo de legenda faimosului monstru, peisajul natural împreună cu ruinele castelului Urquhart vă vor încânta.

Castelul Eilean DonanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com