Cel mai gustos drob, din organe de miel

Iubitorii preparatelor cu aromă de oaie preferă drobul tradițional, făcut din carne de miel și organe precum ficatul, splina, rinichii, inima și plămânii.

Dar, dacă ai meseni care nu suportă gustul intens de miel, poți înjumătăți cantitatea de organe și poți adăuga pulpă de porc precum și mirodenii aromate precum tarhon, usturoi verde sau leurdă, ștevie sau lobodă verde.

Un alt truc vechi și foarte eficient să diminuezi gustul de miel te învață să ții organele în apă cu oțet înainte de a le prepara.

Drobul de pui, pentru gusturi mai fine

Multă lume nu suportă mirosul de miel și pregătește drobul cu organe și carne de pui. Nu folosi ficat în exces, pentru că drobul va ieși amărui, și nici mărar, care accentuează gustul amar.

Folosește mai multe organe de la pui și carne de pe piept, pentru a da consistență și dulceață.

Ceapa verde dă dulceață și culoare acestui drob la care mai pot fi adăugate și ciuperci.

Cel mai ieftin și rapid drob

Un aperitiv bun poate fi și drobul care nu conține deloc nici carne, nici organe, dar este foarte gustos. Aceste drob se poate face din pate de ficat, cu ciuperci și orez și multă ceapă verde.

În loc de prapure, acest drob se poate face în aluat de plăcintă sau poate fi uns pe deasupra cu ouă bătute, pentru a căpăta o crustă aurie.

Și dacă ți-am făcut poftă de un drob cu adevărat gustos, încearcă rețeta noastră!

Nu ezita să faci un drob de ciuperci rapid și gustos! O să vrei și a doua porție.