Vei găsi multe rețete și multe idei excelente pentru un demachiant făcut în casă eficient, sigur și ieftin. Dar cel mai sigur și delicat rămâne demachiantul pe bază de aloe vera. Iată cu ce se combină și cum se folosește.

Folosește gelul de aloe vera organic

Caută în farmacii sau în magazinele cu produse naturiste un gel de aloe vera bio sau organic, în care să nu fie adăugați coloranți, conservanți și alte substanțe chimice.

Gelul de aloe vera nu doar că poate curăța porii mai dilatați ai tenului, dar pătrunde ușor în piele și ajută la refacerea straturilor superioare uscate și arse de soare. Celulele pielii se refac mai repede, cu aloe vera și tenul tău capătă în timp finețe și suplețe.

Cu ce combini aloe vera pentru un demachiant făcut în casă

Poți combina gelul de aloe vera cu puțină miere în proporții egale.

Se poate adăuga și o pătrime din cantitatea pe care o ai de ulei din sâmburi de struguri care catifelează pielea și menține o textură suplă și elastică a tenului.

Mierea hrănește și hidratează tenul, aloe vera îl curăță, iar uleiul din sâmburi de struguri previne uscarea și îmbătrânirea lui prematură.

Cu acest demachiant făcut în casă, folosit zi de zi, chiar dacă nu te machezi, tenul tău va rămâne mult mai frumos și luminos vreme îndelungată.