CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Cel mai simplu scrub pentru ten îl poți face singură în câteva secunde. Nu îți trebuie decât griș și iaurt simplu în cantități egale.

Le amesteci bine într-un bol sau într-o cană curată și îl aplici pe față cu mișcări circulare, ușoare. Iată ce beneficii are acest scrub pentru ten!

Grișul, beneficiile pentru piele

Se știe deja că grișul ne ajută să ținem sub control glicemia și kilogramele, fiind indicat adesea în dietele de slăbit. Dar el are câteva calități deosebite și pentru piele.

Grișul, prin textura lui ușor dură și totodată fină ajută la o mai bună curățare a tenului. Scrubul pentru ten pe bază de griș deschide porii, curăță impuritățile, curăță sebumul acumulat și face pielea mai fină și mai elastică.

Iaurtul, ideal pentru ten

Datorită acizilor și enzimelor naturale pe care le conține, iaurtul curăță și netezește pielea, calmează iritațiile și eventualele arsuri solare, dizolvă micile acumulări de sebum și ajută la închiderea porilor. În plus, are și un efect foarte ușor de albire care se simte în timp, după folosirea lui frecventă.

Cum să folosești acest scrub pentru ten cu griș

Ca orice scrub pentru ten, chiar dacă este făcut din ingrediente naturale, nu trebuie folosit decât o dată sau de două ori pe săptămână. Dar ține minte să îl folosești cel puțin 3 luni la rând pentru a beneficia de efectele lui.

Acest scrub simplu, cu iaurt și griș, își dovedește eficiența în timp. Pielea ta va fi mai suplă, mai netedă, mai bine hidratată. Micile pete care apar vara de la soare este posibil să dispară mai repede. În plus, enzimele din iaurt ajută la echilibrarea sebumului de la suprafața pielii și previne apariția de noi pori cu puncte negre.

Acest scrub pentru ten poate fi folosit deopotrivă pentru decolteu, pentru pielea gâtului și pentru pielea umerilor, pe care o îngrijește să arate mai tânără și mai fină mult timp.