CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Dacă vrei să pregătești rapid tăiței pentru supă, pufoși și gustoși, ai nevoie doar de gălbenușuri proaspete și de făină.

Se separă albușurile de gălbenușuri, iar cele din urmă se freacă folosind o lingură de lemn, așa cum le freci pentru a obține maioneza. Doar că, în loc de ulei, se pune puțină făină pentru a obține o cremă consistentă, ca o pastă de dinți.

Se adaugă aproximativ 2 lingurițe rase de făină la un gălbenuș de ou mare. Făina se adaugă treptat, așa cum vezi și în clipul nostru, pentru a nu îngroșa prea mult pasta pentru tăiței.

De ce se fac atât de rapid acești tăiței pentru supă

După ce ai obținut crema din găbenușuri și făină, aceasta se pune într-o pungă pentru alimente curată și se face o tăietură foarte mică la un capăt, pentru a obține tăiței subțiri.

Aluatul se toarnă în oala cu supă sau cu ciorbă în timp ce mâncarea clocotește, după ce legumele și carnea au fiert deja.

Tăițeii pentru supă se vor fierbe și ei în 3 minute și vei vedea că sunt foarte pufoși, puțin diferiți ce tăițeii pe care îi pregăteau bunicile noastre, dar foarte gustoși.

Pentru acești tăiței pentru supă nu este nevoie să pregătești aluatul din timp, nu este nevoie să îi lași să se usuce dați prin făină și se fierb foarte repede.

 imagine: Libertatea pentru femei