Merele

Datorită culorii roșii, mulți dintre noi observăm mai întâi merele. Dacă și tu ai sesizat înainte de toate fructele, acest lucru spune că ești atentă la tot ce este în jurul tău și că percepi cu ușurință detaliile care ies în evidență, dar de multe ori nu reușești să cuprinzi imaginea de ansamblu. Acest lucru mai spune că iei decizii de moment, fără să te gândești la consecințele lor în timp.

Pomii înfrunziți

Dacă ți-au atras atenția înainte de toate pomii cu trunchiuri bătrâne, dar plini de frunze și flori, ești genul de om care analizează întotdeauna problemele în funcție de context. Iar acest lucru este de apreciat. Tu nu te lași influențată de ce spun unii și alții și verifici întotdeauna informațiile de care ai nevoie.

Chipul unui bărbat în vârstă

Dacă ți-a sărit în ochi chipul stilizat al unui bărbat în vârstă care emană răbdare, calm și înțeleciune, acestea sunt valorile după care te ghidezi tu în viață. Ești genul de persoană care are nevoie de echilibru pentru a se dezvolta și pentru a avea încredere în propriile forțe. În cazul în care ceva grav îți perturbă viața, simți nevoia să te sprijine și să te sfătuiască cineva cu experiență din familie, poate tatăl tău sau un mentor.

O persoană așezată, care citește

Sunt și persoane, mult mai puține, care văd din primele secunde femeia cu părul alb care citește, la baza imaginii. Imaginea inspiră liniște, echilibru, împăcare, înțelepciune și experiență. Dacă și tu ai văzut această imagine de la bun început, înseamnă că îți dorești foarte mult ca viața ta să fie mai liniștită și mai echilibrată. Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și să te accepte așa cum ești și cu care să poți comunica deschis.