Uită-te cu atenție la imaginea de mai sus și răspunde sincer ce ți-a atras mai întâi atenția. Figura stranie a bărbatului, marea ciudat de liniștită sau peștera în care se pot ascunde tot felul de năluci și ființe fantastice?

Dacă ai văzut prima dată peștera…

Emoțiile dominante sunt stările anxioase, temerile și frica

Anxietatea pare să te domine. Ești genul de persoană neliniștită, care se frământă până și pentru cele mai simple lucruri și care se îngrijorează din cele mai neînsemnate motive. Cu toate acestea, îți trăiești viața cu intensitate, doar că ești foarte prudentă, atentă și grijulie… dar te consumi mult!

Dacă cea care ți-a atras atenția a fost marea

Emoțiile dominante sunt dragostea, afecțiunea, generozitatea

Ești o persoană caldă, înțelegătoare, răbdătoare și generoasă. Întotdeauna încerci să ajuți, mai ales că ești ușor de impresionat, când un prieten se află într-o situație dificilă. În familie, pui mereu nevoile celorlalți înaintea nevoilor și dorințelor tale. Ești grijulie cu cei dragi și nu vei întoarce spatele nimănui, chiar dacă este un străin. Oamenii vin la tine când au nevoie de un umăr pe care să plângă. Dar tu la cine te duci? Dacă ai prieteni care te susțin la fel de mult, ești un om împlinit.

Dacă ai observat la început figura stranie a bărbatului

Emoțiile dominante sunt încrederea, optimismul și energia interioară

Ești o persoană sigură pe tine, numele și prestigiul tău sunt foarte importante și ești foarte atentă la modul în care te comporți în societate. Încerci să fii mereu în frunte, să faci totul perfect și să fii apreciată, ba chiar invidiată. Uneori, îți place să te lauzi, dar numai când ai realizări și câștiguri frumoase. Nu își stă în fire să fii nici modestă, nici tăcută sau timidă.