Mopul cu aburi fierbinți elimină microbii, alungă mirosurile grele și lasă în urmă o casă sclipitor de curată. Vei fi surprinsă să descoperi că îl poți folosi nu doar pentru pardoseala din gresie, ci pentru a curăța o mulțime de alte obiecte.

Mopul cu aburi poate înlocui cu succes mătura și aspiratorul, te ajută să faci curățenie cu minimum de efort și într-un timp mult mai scurt.

Investește într-un mop cu aburi de calitate și vei vedea câte avantaje are.

În plus, nu mai folosești prea multe chimicale la curățenie și este suficient de îngust pentru a fi ușor de depozitat într-un colț de cămară. Iar, dacă nu dorești un mop pentru podea, poți încerca mai întâi un aparat manual cu aburi, care nu este mai mare decât o vază.

Curăță geamurile, tocurile și pervazurile ferestrelor

Jetul puternic de abur și laveta moale care îmbracă talpa mopului înmoaie și curăță foarte bine mizeria de pe geamuri, mai ales la exteriorul casei. Dacă mopul tău este prevăzut cu un cap de curățare îngust, folosește-l pentru tocurile și pervazurile ferestrelor.

Plasticul și vopseaua nu vor fi afectate de abur, important este să nu insiști prea mult într-un singur loc. După ce cureți mizeria cu abur, folosește lavete curate să lustruiești geamurile în mod obișnuit.

Aburul face minuni în cuptor

Folosește aparatul cu aburi pentru a curăța cuptorul de petele de grăsime și arsură care sunt cele mai dificile. Forța aburului fierbinte te ajută să scapi, fără efort, de mizeria adunată în timp și să igienizezi cuptorul.

După ce termini de curățat totul, șterge umezeala cu lavete uscate.

La fel de bun este aburul și pentru grătarul din curte, pentru care e nevoie de efort și soluții puternice să dizolve arsura.

Igienizează toaleta și cabina de duș

Mopul cu aburi este excelent pentru gresia și faianța din baie. Folosit periodic, va înlătura depunerile de săpun și calcar de pe cabina de duș, din jurul căzii sau al chiuvetei. Dar poate fi folosit fără teamă și pentru a igieniza toaleta, și la exterior, și la interior, ferindu-l de apa de pe fundul vasului.

Ce mai curăță mopul cu aburi

Mopul cu aburi este practic și ușor de folosit

Mopul cu aburi este practic și ușor de folosit

  • jucăriile din plastic,
  • căsuțele și saltelele animalelor de companie;
  • scaunele din mașină;
  • cuva mașinii de spălat;
  • frigiderul și pe afară și pe dinăuntru, scos din funcțiune și dezghețat;
  • jaluzelele din plastic sau din aluminiu;
  • parchetul laminat;
  • carpetele din fibre sintetice.

sursa foto: 123rf.com