Roșu sau portocaliu

Sunt două culori puternice, pasionale și calde. Dacă sunt culorile tale preferate, viața ta sexuală este un motiv de mândrie. Ești apreciată pentru pasiunea pe care o oferi bărbatului iubit, ești dezinvoltă și foarte sigură pe tine. Uneori… atât de sigură, că nici nu îl mai întrebi pe el ce îi place!

Nuanțele de galben și viața ta sexuală

Dacă ești atrasă de culoarea galbenă, ai așteptări foarte mari de la o relație intimă. Dacă întâlnești un bărbat care îți place, nu te poți abține să nu îți dorești totul din prima clipă, o relație romantică, empatie și comunicare totală, fără secrete și fără inhibiții.

Verde, culoarea nesiguranței

Se spune că verdele este culoarea echilibrului, dar în ceea ce privește emoțiile și dragostea, el transmite nesiguranță. Ești nesigură pe puterea ta de atracție. Ai nevoie de un bărbat răbdător, care să îți ofere multă afecțiune și să îți facă tot timpul complimente pentru a te simți atrăgătoare.

Albastru sau mov

Dacă cele două culori sunt preferatele tale, viața ta sexuală este surprinzătoare și schimbătoare. Uneori, te mulțumești cu ce primești. Alteori, ești îndrăzneață și vrei să încerci ceva nou. O noapte cu tine poate fi o experiență de neuitat, iar bărbatul care apreciază acest lucru nu va pleca niciodată.

Roz, culoarea femeilor timide

Ești foarte sensibilă și nu te implici într-o relație, dacă nu ești absolut sigură pe sentimentele lui. Nu poți oferi dragostea și pasiunea ta, decât celui care le merită cu adevărat. Iar acesta trebuie să fie tandru, romantic și să aibă cu adevărat grijă de tine. Tu ai nevoie mai întâi de iubire și apoi de erotism.

Nuanțele pastelate

Preferința pentru culorile pastelate poate fi legată și de viața ta sexuală. Ele arată că ai mai tot timpul capul în nori, că vezi totul în roz, chiar dacă nu este cazul și că visezi la partenerul perfect… despre care știm cu toatele că nu există. Ai tendința să îți pui toți partenerii pe un piedestal pe care nu îl merită și la care nici nu se ridică.

Culorile tari și îndrăznețe

Bărbații sunt atrași ca moliile de tine. Ești sigură pe tine, ești cuceritoare și le spui în față ce vrei de la ei, dacă vor o relație intimă cu tine. Cine nu se ridică la pretențiile tale, nu are nicio șansă să te cucerească.

sursa foto: 123rf.com