CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

 

Poartă întotdeauna în geantă câteva șervețele umede pe bază de alcool. Dacă iei masa în oraș sau folosești o toaletă publică vor fi deosebit de utile să îți cureți bine mâinile. Tot cu șervețelele care conțin alcool dezinfectezi portofelul, telefonul, clanțele, biroul și tastatura.

Toate obiectele pe care le folosești zilnic se încarcă de grăsime de pe mâini și devin adevărate pepiniere de microbi, ciuperci și stafilococi. Dar iată în ce situații dificile te mai pot ajuta!

Unele pete de cosmetice se curăță cu șervețele umede

Alcoolul și solvenții din șervețele degresează urmele albe de deodorant care rămân la subraț și se văd neplăcut pe bluzele închise la culoare.

Dacă te-ai pătat cu fond de ten, încearcă rapid să cureți pata cu un șervețel umed și apoi spală haina cu un detergent de calitate, pe bază de oxigen activ. Aceeași rețetă poate fi aplicată și pentru petele de ruj sau de farduri de pleoape.

Și petele de ojă de pe degete se curăță rapid cu șervețele umede, după ce ți-ai făcut manichiura, dar au mai rămas urme de lac de unghii în jurul cuticulelor.

De asemenea, când te vopsești pe cap și rămân pete de vopsea pe frunte sau pe urechi, folosește imediat un șervețel umed să le cureți. Nu lăsa petele pe piele mai mult de câteva minute, pentru că pigmentul din vopsea este puternic, pătrunde în straturile superficiale ale pielii și petele vor persista câteva luni.

Petele de cafea și ciocolată ies cu alcool

Șervețelele umede au suficient alcool să curețe petele de ciocolată proaspătă. Fie că ai pătat tapițeria fotoliului sau covorul cu ciocolată, șterge imediat cu șervețel umed și insistă până dispare orice urmă de cacao.

La fel de ușor se șterg și petele de cafea, oricât de neagră ar fi ea! Dacă ai vărsat cafea pe blugi sau pe alte haine de culoare închisă, folosește imediat șervețelele umede!

Curăță petele de pix și de creion

Când cei mici scriu și colorează, pixurile ajung peste tot… pe masă, pe podea, pe picioarele lor. Folosește imediat șervețelele pe bază de alcool să le cureți pentru că alcoolul dizolvă cel mai ușor vopselurile sau cernelurile cu care se joacă cei mici.

De asemenea, cu șervețelele umede poți curăța urmele de pix și de pe geanta sau de pe portofelul tău!

imagine: Libertatea pentru femei