Dacă ai ales tunelul cu numărul 1…

Situațiile neprevăzute, mai puțin plăcute, te urmăresc în viitorul apropiat, dar vei reuși să le faci față și să treci cu bine peste toate încercările. Mai greu va fi să-i faci față nevoii interioare de schimbare, pe care cei din jur nu vor reuși să o înțeleagă.

Până la sfârșitul anului, nu vor mai fi perioade dificile din punct de vedere material, dar în carieră, este posibil să apară noi provocări. Este posibil să te găsești în fața unei decizii luată de alte persoane care nu mai poate fi schimbată și care îți aduce prejudicii. Poate fi un moment bun să te gândești la noi perspective de viitor.  

Ce perspective de viitor se arată!

Dacă ai ales tunelul cu numărul 2…

Vor veni câteva momente critice în care te vei afla uneori la răscruce de drumuri. Alegerile tale vor fi cruciale pentru următorii cinci ani, în care trebuie să fii foarte puternică și hotărâtă. Soarta te va pune, probabil, în fața unor schimbări sau evenimente pe care nu le poți prevedea și nici împiedica. Pesimiștii numesc astfel de situații fatalitate, voința implacabilă a destinului.

Dar știi că, de cele mai multe ori, destinul poate fi întors în favoarea ta, dacă faci alegerea corectă, iar tu ai puterea interioară de a merge pe drumul cel mai sigur. Dacă ai ales tunelul cu numărul 2, alegerea ta arată faptul că ai mare încredere în tine și în viitorul tău și nu trebuie să te ferești de provocări.

Dacă ai ales tunelul cu numărul 3…

Alegerea ta arată că pui mare accent pe liniștea căminului tău și pe bunăstare. În viitorul apropiat, însă, va trebui să muncești mult pentru a atinge aceste deziderate și pentru a te proteja de necazuri. Șanse vei avea, deoarece știi să profiți de fiecare ocazie pentru a-ți îmbunătăți viața și de a pune niște bani deoparte. Drumurile pe care mergi sunt destul de drepte și sigure.

Ai o intuiție bună și te ferești de drumurile sinuoase în viață, deși ești conștientă că uneori pierzi ocazii frumoase pentru că nu ai curajul să riști. Dar echilibrul tău și liniștea interioară sunt mult mai importante și faci totul pentru a te proteja.

sursa foto: 123rf.com