Nunta ta
Ce ar fi o nuntă ca în filme fără pozele care atestă acest eveniment? Este drept că deseori nunta este filmată integral sau parțial de către un cameraman contractat, însă uneori nu vei dispune de timpul necesar sau de mijloacele necesare pentru a te uita la acel film. Alteori vei constata că vei dori să arăți doar câteva dintre amintirile voastre de la nuntă, însă fără a fi nevoit să derulezi la nesfârșit un film interminabil. Să recunoaștem, acel film este intim oarecum. O fotocarte însă, îți va oferi posibilitatea de a arată oricui, în mod rapid, fotografiile de la nuntă și momentele de care ești cel mai mândru. Fără timp pierdut și fără pauze, vei avea ocazia să arăți tuturor momentele care contează pentru tine.

Botezul copiilor tăi
Poate că nu vei avea cum să fotografiezi momentele nașterii copiilor tăi, din considerente de intimitate, însă botezul este în mod cert un eveniment pe care nu trebuie să îl ratezi. Fotografiile micuțului tău vor rămâne mărturie peste ani, iar pentru tine vor fi un motiv numai bun pentru a te putea lauda în fața prietenilor. Aceste fotografii sunt neprețuite pentru ține și rememorarea trăirilor tale contează enorm. De aceea, pentru a le avea în permanentă la îndemână și pentru a te putea bucura oricând de imagini minunate, o fotocarte îți poate fi oricând de folos.

Cererea în căsătorie
Un moment la fel de frumos că și precedentele, pe care îl poți păstra pentru totdeauna cu ajutorul unui album fotocarte, în constituie cererea în căsătorie. Deși în mod normal această cerere se face spontan, din ce în ce mai multe persoane optează pentru o cerere în căsătorie organizată, plină de emoție și de surprize. În acest caz, fotografiile realizate în acel moment pot fi păstrate în filele fotocarții, iar tu te poți bucura de moment ori de câte ori îl revezi.

Dincolo de aceste momente, într-o fotocarte poți alege să adaugi și fotografii tematice. Ai organizat o ședința foto și vrei să îi surprinzi pe cei dragi, de Crăciun? Nimic mai simplu. Descarcă softul, adaugă fotografiile, comandă și ai fotocartea la tine acasă. Rapid și eficient, gata în timp util, un cadou nemaipomenit pentru orice ocazie. Poți folosi pozele de la ședința foto de Paști sau de Crăciun, poți folosi poze din sesiunea “Trash the dress”, sau poți adaugă pozele din sesiunea foto din timpul sarcinii, când încă bebelușul tău se află în burtică.

O fotocarte te ajută să pui în practică o mulțime de idei și te poate ajută să creezi albume deosebite, care să bucure orice privitor. Cele mai frumoase momente pot fi transpuse pe hârtie fotografică, rezistentă în timp, de calitate, astfel încât să te poți bucura de amintirile tale ori de câte ori simți nevoia să le revezi.