Chiar dacă locuiește departe de țară, vedeta și-a ținut la curent fanii cu ceea ce face, așa că postează des mesaje pe contul de socializare. Recent, ea a povestit că are probleme cu dantura, pe care speră să le rezolve cât mai curând.

„Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai”, a spus Elena Cârstea pe Facebook.

„Nu prea mai am de ce să vin. Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. Mi-e dor de public, de cântat, de toată lumea, pe plictiseala asta ce vrei să faci? Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul sper cât de curând”, a mai spus Elena Cârstea pe Facebook.

elena-carstea-artisaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vedeta a părăsit teritoriul românesc imediat după ce s-a căsătorit cu americanul Glenn Muttart, în vârstă de 57 de ani și are două fete, Sanda, de 23 de ani și Adriana, de 19 ani. Ambele fete ale ei sunt angajate în cadrul Armatei Americane, motiv pentru care niciuna dintre ele nu poate fi alături de mama ei foarte des. Cu toate acestea, solista se bucură de reușitele lor și abia așteaptă să petreacă timp împreună cu ele și adesea postează imaigni cu ele pe rețelele de socializare. Cele două fete s-au transformate în două femei puternice și superbe, de care Elena este foarte mândră.

Cu toate acestea, puțini știu cp vedeta și soțul au trăit o adevărată dramă, în urmă cu cinci ani, când fiul lor, Brett Thomas Muttart, s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani. Elena Cârstea a fost sfâșiată dede durere. Aceasta a încercat să treacă peste toată durerea cu ajutorul unui psiholog, dar nici așa nu s-a putut reface complet.

Încă de atunci, Elena Cârstea nu a aflat adevăratul motiv pentru care fiul ei vitreg s-a stins. La aceea vreme, Brett Thomas, a fost găsit mort în casa în care locuia cu chirie, iar autoritățile au spus că ar fi vorba despre un infarct. Elena și soțul ei au fost însă sceptici în această privință, deoarece fiul lor era un tânăr perfect sănătos și care iubea sportul.

„Am avut parte 10 ani de cel mai minunat fiu pe care și-l poate dori cineva. Astăzi, cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart, 30 de ani, a trecut în neființă. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu și Glenn suntem sfâșiati de durere”, scria Elena Cârstea în 2016 pe rețelele de socializare.