Cu toții avem ceva de ascuns, cu toții avem micile noastre taine și trăsături secrete. Psihologii spun că lacătele sunt un simbol reprezentativ pentru gândurile noastre bine ascunse și pentru trăsăturile de caracter pe care nu vrem să le afișăm în public. Folosește-ți intuiția și spune cinstit ce lacăt ai alege!

Lacătul cu numărul 1

Dacă ai ales modelul acesta vechi, potrivit mai degrabă pentru o cutie cu scrisori de dragoste, ascunzi o inimă caldă, o sensibilitate profundă și o fire empatică. Dar nu prea vrei să se vadă aceste lucruri, pentru că îți este teamă să nu fie considerate slăbiciuni. Dăruiești totul în dragoste, dar nu vrei ca celălalt să simtă acest lucru și să profite de generozitatea și de dragostea ta necondiționată.

Lacătul cu numărul 2

Ești independentă și puternică, dar încerci să ascunzi acest lucru, pentru a nu fi considerată înfumurată și egoistă. În majoritatea situațiilor te descurci singură și nu ai nevoie de sprijin, dar persoanele care te iubesc se vor simți jignite dacă nu le ceri un sfat sau o mână de ajutor. Îi lași pe ceilalți să creadă că ai nevoie de ei, deși, în realitate, ești sigură pe tine și iei toate deciziile de una singură.

Ce lacăt ai alege, dacă ai avea de păzit secrete intime

Lacătul cu numărul 3

Ești o persoană retrasă, tăcută și puternică. Oamenii se bazează pe tine când le promiți ceva și știu că nu îi vei dezamăgi. Îți alegi cu grijă prietenii, îți plac oamenii sinceri și muncitori și te ferești de guralivi. Timiditatea ta ar putea fi înțeleasă greșit, dar cine te cunoaște știe că ești un om de încredere. Îți asumi responsabilitățile și ești pregătită să îți asumi și riscuri atunci când merită.

Lacătul cu numărul 4

Ești deosebit de interesantă și atrăgătoare. Lacătul acesta vechi are ceva special, așa cum are privirea ta plină de mister. Îți place uneori să joci teatru și te schimbi în funcție de interese, dar încerci să ții ascunse aceste trăsături. Ești foarte sociabilă, vorbăreață și prietenoasă, dar numai la suprafață, pentru că în sinea ta analizezi cu grijă oamenii și nu te lași păcălită de nimeni.