Ion Alexandru Țiriac a publicat pe Instagram câteva imagini cu el pe terenul de baschet. Înalt, cu bicepșii la vedere, cu alură sportivă, chipeș și cu conturile doldora, fiul magnatului Ion Țiriac este o partidă bună pentru orice domnișoară liberă de contract. Însă, în momentul de față, Țiriac jr. este într-o relație cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, care recent a căzut pe poziția 36 a clasamentului WTA.

Ce i-a comentat Sorana Cîrstea lui Țiriac jr, pe Instagram

Sorana este atentă și la tenis, dar și la relația ei, mai ales după ce iubitul ei și fosta lui soție au avut un ping-pong de replici savuroase, care ar fi putut oricând aprinde o pasiune stinsă sau mocnită. Iată că acum Sorana i-a comentat ea lui Ion Alexandru Țiriac, în dreptul imaginilor de pe Instagram. Acesta a glumit și a scris că vrea un contract cu Nike și acces în NBA (liga profesionistă nord-americane de baschet), iar replica Soranei nua fost mai prejos: „NBA a sunat înapoi și a spus că mai întâi trebuie să mă bați pe mine, la un joc 1 la 1, și abia apoi va semna cu tine”.

ion-alexandru-tiriac-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ileana lazariuc și Ion Alexandru Țiriac, flirt online

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au flirtat recent pe Instastory, în văzul tuturor. Ileana Lazariuc a distribuit o imagine din perioada căsătoriei cu Ion Ion, alături de următorul mesaj: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela”. Țiriac Junior a  reacționat: „Am vrut să prind apusul în părul tău”. „A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, i-a răspuns Ileana, deschizând, parcă, o cutie cu amintiri frumoase, de cuplu.

Nu a trecut mult, iar Sorana Cîrstea a avut o reacție extrem de interpretabilă pe Instagram. „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a scris Sorana.

Citește și: Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, probleme în Paradis din cauza Ilenei Lazariuc? Cum a reacționat sportiva după schimbul de mesaje al iubitului ei cu fosta soție

Citește și: Să fie aceasta împăcarea anului? Ileana Lazariuc schimb savuros de replici cu Ion Ion Țiriac