Câte ceva pentru bunici, mămici, tătici și, mai ales, pitici găsești laolaltă, la numai un click distanță. Singurul efort pe care trebuie să-l faci este acela de a alege cea mai bună variantă de cadou, citind recomandările noastre. Iată câteva sugestii de nerefuzat:

Picii au de câștigat

Cei mici sunt mereu avantajați la capitolul cadouri. Și asta pentru că sunt mereu în centrul atenției. Dacă vrei să-ți vezi micuțul cu adevărat fericit, completează-i colecția de plușuri cu Magiki – prietenii pufoși. Este vorba despre o colecție cu 20 de reviste cu jucării, fiecare având un animăluț diferit. Revistele conțin informații despre animăluțul preferat, jocuri de tip „unește punctele”, labirint, dar și o pagină în care se votează pufoșeniile preferate.

În cazul în care crezi că piciul merită mai mult, My Little Pony este o altă opțiune. Este o colecție de cărți în limba engleză, cu jocuri și pagini de colorat. Fiecare vine împreună cu un articol nou pentru colorat și decorat. De la stilouri parfumate, la ștampile cu caractere colorate, benzi decorative cu sclipici dar și stickere care strălucesc în intuneric.

Majoritatea eroilor pe care îi cunoaștem sunt fiinţe înzestrate cu puteri magice. Există însă și eroi în carne și oase, oameni care au realizat lucruri mărețe. Ei sunt eroii adevărați, care au schimbat lumea în care trăim. Află poveștile lor, din colecția Micii mei eroi, cărți ilustrate create special pentru cei mici.

Și lor le plac jucăriile de colecție

Bărbații și mașinile împărtășesc o relație aparte, indiferent de vârstă. Și oricât de copți ne-am crede, tot nu putem rămâne indiferenți în fața mașinuțelor. Iar când acestea sunt replici fidele la scară mică, deja stârnesc pasiuni. Fie că vrei să bucuri un bărbat în floarea vârstei, fie pe unul la a doua tinerețe sau chiar pe unul în devenire, Mașini de colecție este cadoul ideal. Sunt mașini de colecție pentru adulți și copii deopotrivă. Este vorba despre replici oficiale ale modelelor auto emblematice. Sunt reproduceri realizate cu un realism și o calitate deosebite. De la modelele clasice care au făcut istorie, până la cele mai actuale mașini sport, găsești întreaga gamă aici, la prețuri de nerefuzat.

Mașinile lui James Bond sunt deja legendare. De-a lungul vremii, agentul 007 a impus moda vremurilor. Iar în ce privește mașinile, din colecția sa au făcut parte: Sunbeam Alpine, Bentley 3.5L Drophead, Aston Martin DB5, Lincoln Continental, Toyota 2000GT, Aston Martin DBS, Ford Mustang Mach 1, Chevrolet Impala, AMC Hornet X Hatchback, Lotus Esprit S1, Bentley Mark VI, Lotus Esprit Turbo, Mercedes-Benz 250SE, Renault 11, Aston Martin V8 Vantage Volante, Lincoln Continental Mark VII, BMW Z3, BMW 750IL, BMW Z8, Aston Martin V12 Vanquish, Aston Martin DBS V12, Aston Martin D85 și Aston Martin DB10.

Hrană după pofta inimii

Tuturor doamnelor și nu numai lor le plac lecturile cu iz de romance, mai ales în acest sezon. Colecția de cărți de dragoste „Iubiri de Poveste” este exact ce trebuie pentru o seară liniștită, în intimitatea casei, la cald. Pentru cei pasionați de istorie, dar și de știință și acțiune, Colecția „Cărți pentru Toți” / Cărți pentru toate gusturile oferă opțiuni extraordinare, la prețuri de invidiat. Cum, în zilele noatre, dezvoltarea personală și motivația sunt elemente-cheie ale drumului spre succes, o carte din aceste domenii este întotdeauna o bucurie. Colecțiile Introspectiv, Buzz Books și Blue Moon conțin cărți motivaționale sau dezvoltare personală, deosebit de utile și interesante.