Iată care sunt avantajele și dezavantajele celor două

  • În cazul în care baia ta nu este suficient de mare, trebuie să o amenajezi astfel încât să nu dea senzația de îngust, deci varianta potrivită pentru tine ar fi o cabină de duș, pentru că ocupă mai puțin spațiu, asigurându-ți, în același timp, suficient loc liber pentru a adăuga alte decorațiuni, sau pur și simplu, o mobilitate mai ușoară. De asemenea, este o soluție potrivită mai ales în cazul în care nu obișnuiești să petreci prea mult timp în baie, iar un simplu duș rapid este suficient pentru tine.

  • Dacă îți plac băile lungi și fierbinți și dispui de spațiul și timpul necesar pentru asta, atunci poți opta pentru o cadă care să-ți satisfacă această nevoie, dar ia în calcul faptul că asta va presupune puțin mai mult efort din partea ta, pentru că riști să verși apă pe jos, pe care ulterior va fi nevoie să o ștergi. Gândește-te bine în ce categorie te încadrezi, pentru a face alegerea potrivită, ca achiziția să merite.
  • Dat fiind faptul că în prezent totul se derulează în viteză, anul acesta tot mai mulți oameni au optat pentru cabinele de duș, atât pentru pentru simplul fapt că nu obișnuiesc să facă băi lungi și doresc să eficientizeze acest proces, dedicându-și timpul în totalitate locului de muncă, dar și familiei și vieții sociale. Dacă pui preț pe calitate și nu ești limitat de buget, atunci încearcă cabinele de duș de la Sensodays, care vin în diferite mărimi, modele și materiale care asigură o curățare mai ușoară, reducând considerabil timpul pe care-l aloci în mod normal curățeniei. În felul acesta, vei putea să-ți dedici timpul economisit dezvoltării personale sau odihnei.  

Ține minte, nu trebuie să te ghidezi exclusiv după tendințele oamenilor, însă e bine să ții cont de ele și să alegi dintre acestea pe cele care crezi că ți se potrivesc. Amenajarea unei băi e o investiție serioasă de care te vei folosi pe termen lung, deci de ce să nu faci în așa fel încât să merite și să te bucuri de ea cât mai mult timp? Fii creativ, informează-te din cât mai multe surse și vei avea baia visurilor tale! Nu o încărca prea mult cu lucruri inutile și optează pentru un stil cât mai minimalist, elegant, dar de efect. De asemenea, nu introduce prea multe culori. Urmând aceste sfaturi îți crești considerabil șansele de a realiza ce ți-ai propus.

Sursă foto: Shutterstock.com