Soluție rapidă împotriva transpirației

Când ești prea stresată sau prea obosită, transpirația este mai abundentă și are un miros pătrunzător. Dar este suficient să te cureți la subraț cu bicarbonat de sodiu înmuiat în apă caldă și scapi de orice miros.

Ce poți face cu bicarbonatul de sodiu și uleiul de cocos

Este suficient să amesteci cele două ingrediente în proporții egale și obții un scrub delicat pentru ten, care elimină petele superficiale și previne adâncirea ridurilor. Folosește această soluție în fiecare zi, pentru o perioadă lungă de timp, de câteva luni, și vei vedea efectele surprinzătoare.

Bicarbonatul alungă mătreața

Amestecă 10 linguri de apă caldă și 3 linguri de bicarbonat de sodiu și pune această soluție într-o sticlă cu aplicator, așa cum găsești în cutiile pentru vopseaua de păr. Aplică soluția la baza firelor de păr și masează delicat. Bicarbonatul te scapă de mătreață, pentru că restabilește ph-ul natural al pielii, te scapă de mâncărimi și ajută părul să crească mai repede.

Alină durerile de picioare

Înmoaie tălpile în fiecare seară în apă fierbinte cu bicarbonat de sodiu. Pielea va deveni mai netedă, musculatura se va relaxa și, în timp, vei scăpa de bătăturile care îți dau dureri când mergi pe tocuri.

Bicarbonatul de sodiu combate halena

Fă-ți un obicei să îți clătești gura la fiecare 2 sau 3 zile cu bicarbonat de sodiu dizolvat în apă caldă. Ține soluția cât mai mult timp în gură și clătește bine. După câteva luni, vei observa că dinții se albesc, tartrul depus în partea inferioară a danturii este mai ușor de curățat cu periuța, iar respirația ta este mai proaspătă.

sursa foto: 123rf.com

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI