Păreau că formează un un cuplu foarte solid, dar după 23 de ani de mariaj s-au despărțit cu scandal și și-au spălat rufele în public, și-au spus cuvinte grele și s-au acuzat reciproc de infidelitate

La ieșirea din sala de judecată, Larisa a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, și a dezvăluit cum s-a desfășurat întâlnirea cu tatăl copiilor săi. Ea s-a arătat foarte deranjată de comportamentul pe care Alin Oprea l-a avut atât față de ea, cât și față de fiul lor care a însoțit-o la proces.

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi. Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim împreună”, a declarat Larisa, la ieșirea din tribunal, pentru Antena Stars.

Mai mult, Larisa a dezvăluit că fiica celor doi a ajuns la psiholog, din cauza comportamentului pe care l-a prezentat tatăl ei în ultima vreme. Scandalul mediatic în care a fost implicată familia ei de Alin Oprea a afectat-o puternic emoțional pe Melisa.

“Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!» Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!“, a mai spus fosta soție a lui Alin Oprea, pentru Xtra Night Show.

De asemenea, soția lui Alin a menționat că este foarte probabil ca despărțirea oficială să se finalizeze pe 26 aprilie, atunci când a fost fixat cel de-al doilea termen.

“Am fost de acord să divorțăm pe 26 aprilie. Trebuie să demonstrez atunci că vreau să păstrez numele de Oprea. Judecătoarea a vrut să oprească acest măcel. Ne-a întrebat: «vreți să divorțați?» Da! «Amândoi?» Da! Și asta a fost!”, a declarat Larisa Uță, pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Pe lângă detaliile oferite despre procesul de divorț, Larisa Uță a vorbit și despre etichetele care i s-au pus din cauza declarațiilor lui Alin Oprea. Deși a fost pusă la zid, bruneta a ținut să precizeze că nu regretă niciun moment mariajul pe care l-a avut cu artistul, pentru că altfel nu ar fi avut doi copii minunați.

“Am fost numită vrăjitoare, am fost Hitler, sunt cea mai violentă persoană. Astea sunt declarațiile lui. Nu regret această căsătorie, pentru că nu aș fi avut acești copiii. O să trăiesc în continuare pentru ei. Eu am simțit de mult că mă înșela. Răspunsul lui a fost mereu că sunt un sfânt și nu-mi înșel familia mea. A zis că l-am înșelat cu doi, nouă bărbați. Și-a înregistrat și propriul copil. Nu a avut o discuție normală cu acești copiii niciodată”, a mai declarat Larisa Uță pentru XNS.