Alege un triunghi și vei face un test simplu, dar sugestiv pentru ambițiile tale și pentru dorințele pe care vrei să ți le îndeplinești în viitorul apropiat. Ia aminte și ține cont mai mult de forma triunghiului, decât de culoarea lui.

Carieră nu înseamnă doar funcție de conducere. Carieră înseamnă educația ta profesională, cunoștințele acumulate, proiectele interesante la care ai lucrat pînă acum și planurile pe care le ai pentru viitor.

Alege un triunghi și vezi ce spune despre cariera ta

Triunghiul galben de la numărul 1

Este un triunghi isoscel, cu un vârf ascuțit care este sugestiv pentru pasiunea și energie pe care o depui în tot ceea ce faci. Ești o persoană dinamică, ești interesată de tot ce este nou și înveți foarte repede toate informațiile care apar în mediul tău profesional. Ești descurcăreață și nu te mulțumești cu puțin. Ai calități de lider și vei face tot posibilul să fii avansată, dacă nu ocupi deja o funcție de conducere.

Triunghiul mov de la numărul 2

Dacă ai ales al doilea triunghi, poate îți amintești din școală că este un triunghi scalen, adică are laturile de mărimi diferite. Dacă ai fost atrasă de acest triunghi, înseamnă că ești atrasă de o carieră creativă și foarte dinamică. Ți-ar plăcea să lucrezi în turism, în comunicare, în televiziune, în construcții… în orice domeniu care presupune dinamică, schimbare și proiecte rapide, pentru că te plictisești să faci același lucru zi de zi, an de an.

Test: alege un triunghi și află ce șanse ai în carieră

Triunghiul verde de la numărul 3

Este un triunghi drept care sugerează nevoia ta de stabilitate în carieră. Ești genul de om care face pași mărunți, înceți, dar siguri. Nu îți place să riști, iar dacă ai ocazia să avansezi, o faci numai dacă trebuie să dai un examen cot la cot cu alții, ca să aveți cu toții aceleași șanse. Tu știi că ești bună profesional, dar nu te grăbești să pleci la alt loc de muncă, decât dacă ești sigură că poți obține un post mai bun.

Triunghiul albastru de la numărul 4

Triunghiul echilateral ți-a atras atenția tocmai pentru că el reprezintă echilibru. Iar echilibrul în carieră se obține prin corectitudine, cinste, respectarea obligațiilor și profesionalism. Ești un angajat pe care se poate baza orice șef și ai șanse să ajungi pe un post de conducere într-o firmă în care valorile sunt promovate în mod transparent. Într-un mediu ostil nu vei face față și nu te vei ridica, de aceea trebuie să te întrebi ce vrei de la cariera ta pe viitor.

Află cum va fi anul viitor, dacă ai avea un singur drum de ales!