Rochia de petrecere, fie că mergi la o aniversare sau la o nuntă, trebuie să fie o marcă a personalității tale. Ea trebuie să ascundă micile defecte și să îți pună în valoare calitățile și frumusețea.

Urmărește galeria de imagini și vezi ce transmite culoarea rochiei pe care o porți la o petrecere.

Rochia neagră vorbește despre o femeie atrăgătoare, dar inabordabilăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Fiecare femeie știe ce model o avantajează și încearcă să își aleagă o rochie care să îi completeze imaginea în public. Modelul ales trebuie să transmită un mesaj pozitiv, să fie elegantă și atrăgătoare, să stârnească un strop de invidie și de admirație.

Alege și tu unul din cele 6 modele de mai sus și află ce mesaj ar putea transmite despre tine rochia de petrecere.

Rochia de petrecere cu numărul 1

Este o rochie îndrăzneață și provocatoare, perfectă pentru trupurile frumos sculptate și ușor plinuțe. Dacă știi că te avantajează acest model, știi că ești frumoasă și că atragi privirile, știi că poți susține orice confruntare și că ești puternică. E o rochie care întoarce capetele bărbaților și pe care trebuie să o porți cu detașare și cu un strop de șarm.

Rochia de petrecere cu numărul 2

Dacă ești atrasă de rochiile baby doll și știi că îți stă bine cu acest model, le transmiți celorlalți că ești o femeie delicată, ușor pretențioasă, dar deschisă. După cum îi spune și numele, rochia baby doll este asociată și cu veselia, copilăria, lipsa de griji și zâmbetele. Este o rochie potrivită pentru o femeie care vrea să se simtă în același timp atrăgătoare, dar relaxată.

Rochia de petrecere cu numărul 3

Rochia mulată, care scoate în evidență toate formele corpului necesită o siluetă perfectă. Dacă știi că te avantajează acest model, nu ezita să o porți, indiferent de ocazie. Cu accesoriile potrivite, poate fi o rochie de petrecere, dar și o rochie cu care să mergi la un concert sau la o cină romantică. Această rochie trădează o femeie matură, conștientă de feminitatea și puterea ei de seducție, o femeie pretențioasă și chiar dominatoare.

Rochia de petrecere cu numărul 4

Volanele și corsetul au avut dintotdeauna o imagine atrăgătoare și sexy. Dacă ai o siluetă subțire și știi că ți se potrivește acest model, știi că îți pui în valoare feminitatea și trăsăturile cele mai atractive. Vrei să pari cuceritoare, dar această rochie trădează totuși o femeie vulnerabilă, care are nevoie de admirația celorlalți pentru a se simți mai bine în prorpia piele.

Rochia de petrecere cu numărul 5

Este rochia unei femei stilate, cu un corp fără cusur, pe care știe să ți-l pună în evidență. Dacă ai alege acest model pentru o petrecere, cu siguranță vei atrage multe priviri. Bărbații vor vedea o femeie atrăgătoare, dar aproape imposibil de abordat. Este un model care denotă o eleganță rece și o indiferență pe care numai bărbații siguri pe ei știu cum să o depășească.

Rochia de petrecere cu numărul 6

Este rochia tinerei prințese, care vrea să fie în centrul atenției și care ”cerșește” admirație. Pe de altă parte, este un model care se potrivește cu multe siluete și pe care multe tinere îl aleg la petreceri și nunți. Este un model simplu și clasic, aproape banal ar spune designerii vestimentari, care trădează o anumită fragilitate și nesiguranță. Trebuie să porți accesorii îndrăznețe pentru a ieși în evidență cu o astfel de rochie.

sursa foto: 123rf.com